Bir Pitbull 11 Aylık Bebeği ve Babasını Yaraladı

Bir Pitbull 11 Aylık Bebeği ve Babasını Yaraladı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde  pitbull cinsi köpek 11 aylık bir bebeği ve babasını yaraladı.

lçede cadde üzerinde bir market işleten Hasan Kaçar, eşi Sevim Kaçar ve 11 ylık bebekleri ile birlikte markette bulundukları esnada meydana gelen olayda Sevim Kaçar (26), oğluyla birlikte markete gelen müşteri ile ilgilenmek istedi.

Mahallede meskun M.T.O. ise o sırada pitbull cinsi köpeği ile birlikte marketin önüne geldiği sırada köpek marketin içindeki 11 aylık bebeğe saldırdı.

Baba Hasan Kaçar (33) oğlunu kurtarmak için müdahale edince köpek Hasan Kaçar’a da saldırdı. Bu sırada pitbull cinsi köpek Hasan Kaçar’ı kolu ve bacağından, 11 aylık Sadrettin Kaçar’ı ise yüzünden ve kulağından yaraladı.

Baba oğul yaralandıktan sonrasında olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken M.T.O köpeğini alarak oradan uzaklaştı.

“Hayatı Boyunca Taşıyacağı Bir İz Kalacak”

Oğlu saldırıya uğrayan Hasan Kaçar, olayı “Eşim bebekle beraber müşteriye bakmaya girdi. Köpek sesleri geldi, ön tarafa geldim. Pitbull cinsi bir köpek, sahibiyle birlikte geliyordu ancak ağzında herhangi bir koruması yoktu. Önce başka bir köpekle kavga ettiler. Daha sonra adam köpeğini tasmasından tutup bizim girişe köpekle birlikte geldi. Orada tasmasını bırakınca direkt olarak benim bebeğimin üzerine gitti. Yüzünü komple parçaladı, arkasından yetişmeye çalıştım ama ne yazık ki yetişemedim. Benim de bacağıma ve koluma saldırdı. Kolumu bırakmayıp 15-20 metre kadar sürükledi” ifadeleriyle anlattı.

Oğlunun travma yaşadığını belirten Kaçar, “Ne yazık ki hayatı boyunca ileride taşıyacağı bir iz kalacak. Benimle 2-3 gündür yan yana gelmeye başladık. En ufak bir ses olsun hemen ağlamaya başlıyor. Kedi gördüğünde bile ortalığı ayağa kaldırıyor. Travma yaşıyor. Bu tarz köpekleri nasıl besliyorlarsa, sahip çıkmaları da gerekiyor. Şahsın ceza almasını istiyorum” dedi.

11 aylık Sadrettin’in artık oyun köpeğinden bile korktuğunu belirten anne Sevim Kaçar, “Yüksek sesle konuşulmasına tepki veriyor. Normalde bizim oyun köpeğimiz var, ondan bile korkuyor artık. Bu travmayı atlatmamız için doktorlar üstüne gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi. Geçen gün markete soktuk ve küçük yavru kedinin markete girdiğini görünce çığlık bastı. Bebeğimin yüzünde ve kulak kısmında dikişler var şu an. Yarası açık bırakıldı. Aşırı bir şekilde iz kalacak” dedi.
Kaynak: TamgaTürk

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!