ÜMİT ÖZDAĞ’IN SİYASİ ÇİZGİSİ

ÜMİT ÖZDAĞ'IN SİYASİ ÇİZGİSİ
ZAFER Partisinin yönetiminde bulunan koca koca adamlar hala”Ben Türk islam ülkücüsüyüm,ben muhsinci Alperenim,ben şamanist Türkçüyüm”şeklinde saçmalamaya devam ediyorlar.
Tabii onlar böyle konuştukça banada onları uyarmak doğru yolu göstermek ve Ümit ÖZDAĞ çizgisini hatırlatmak düşüyor.
Değerli arkadaşlar, eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı,Eğer bizler orada doğru bir siyaset olduğunu görseydik yani oralarda mutlu olsaydık bugün Zafer partisini kurmaz ve burada siyaset yapmazdık..
Teşkilat fikir lider ekseninde oralarda yanlış şeyler gördüğümüz için Sayın Ümit ÖZDAĞ’a yol arkadaşı olduk.İlk defa Türk siyasi tarihinde bir siyasetçi yiğitçe ortaya çıkarak ATATÜRK çizgisinde milliyetçilikten bahsetmiştir.
Bugüne kadar cemaat tarikat güdümlü siyasi partilerin ATATÜRK’e ağız dolusu hakaret ettiklerini gördük. “Bana Atatürk’ten bahsetme” diyen sözde milliyetçi devşirmeleri gördük.
Milliyetçiliği islamın sancaktarlığı olarak görüp kendisine Kürşad olmak yerine Alperen olmayı rol biçen bukelemun gibi renkten renge girenleri gördük.
Türkün ruhunda ve beyninde hep bir kavram kargaşası yaratan soysuz taifesinin gerçek yüzünü göremedik.
İlk defa Sayın Ümit ÖZDAĞ ilkeli çok net anlalılabilen ve hepimizin yüreğini ferahlatan bir söylemle siyaset dünyasına katıldı. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği sözünü duyan Türk evlatları işte bizim gerçek yolumuz bu dediler.
Ancak particiliği siyasi menfaatçilik olarak görüp aynı partideki rakibini yok etmek pahasına başlayan bir siyasi mücadelede aptallıktan başka bir şey değildir.Birbirini sevmeyen saymayan iysanların ideolojisi aynı olsa bile başarıya ulaşmaları mümkün değildir..
Bugünden tezi yok hiç vakit kaybetmeden ATATÜRK çizgisinde Türk milliyetçiliği ne demektir öncelikle onu öğrenelim lütfen.Okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz kavga ederek içinden çıkamayacağınız bir girdaba düşersiniz..
Madem ki ortak paydamız ATATÜRK o zaman eski söylemlerin peşine takılarak kendi kendimizi kördüğüm etmenin alemi yok.
Ümit Özdağ ne diyorsa sözümüz O olmalı..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!