205 55 r16 Yaz lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenler | www.artvinticaret.com

Yaz lastiği henüz girilmiş bu yaz aylarında büyük önem taşıyor. Sıcak havanın erittiği asfaltta ilerlemekte güçlük çeken araçlar yüksek oranda yakıt harcayabiliyor. Buna ek olarak araçların yol tutuşu da zayıflıyor. Tüm bunları engellemek ve yaz aylarında kazaların önüne geçmek için yaz lastiğinin kullanılması gerekiyor.

Kışlık lastiklerin sahip olduğu dişli yapıları sebebiyle sürtünme artırıcı etkileri bulunuyor. Bu ise sürtünmenin azaltılmak istendiği yaz aylarında olumsuz bir etki yapıyor. Bu gibi durumları aşmak için yaz lastiği kullanmak gerekiyor. Burada dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise lastik ebadı oluyor. Eğer 205 55 r16 yaz lastiği takılması gereken bir araç sahibi iseniz farklı ebatlarda lastik almak uyum sorunlarını beraberinde getirebiliyor.

205 55 r16 Yaz Lastik Fiyatları

205 55 r16 yaz lastiği fiyatları incelendiğinde markaya göre fiyatların değişiklik gösterdiği göze çarpıyor. Goodyear ürünlerinde 80 TL gibi bir rakama lastik satın almak mümkün oluyor. Continental tercih edenlerin ise bu ebatlardaki bir lastik için 110 TL ödemesi gerekiyor. Michelin markasında ise fiyat bir miktar daha artıyor ve 154 TL’ye kadar çıkabiliyor. Dunlop, Hankook ve birçok marka yine bu ebatlarda lastik bulunduruyor. Fiyatları ise 80-200 TL arasında değişiyor. Araca en uygun ebattaki lastik kullanılarak kazaların önüne geçilebilir. Bu yüzden lastik alırken fiyata, ebatta ve kaliteye önem verilmesi gerekiyor.

205 55 r16 Yaz Lastiği Uyumlu Araçlar

Yaz lastikleri incelendiğinde birçok markanın yer aldığı göze çarpıyor. Bu lastik markalarından her birinin fiyatı ve kalitesi farklı olabiliyor. İncelendiğinde en uygun fiyat ve en kaliteli ürünün tercih edilmesi kullanıcı için önem taşıyor. Ayrıca satın alınacak lastiğin ömrünün uzun olması da önemli noktalar arasındadır. Uzun süredir rafta bekleyen lastikleri sanki yeni gibi satmak isteyen işletmelerden uzak durmak gerekiyor. Bu anlamda kaliteli hizmet veren firmaların tercih edilmesi gerekiyor.

En Kaliteli Mevsimlik 205 55 r16 Yaz Lastiği İçin Doğru Adres

Lastik alırken mevsimine göre lastik seçmek önemli bir noktadır. Buna ek olarak lastik seçerken markaya dikkat etmek de diğer bir önemli noktadır. Fakat bunların hepsinden önemli olanı ise güvenli bir firmayı tercih etmek olabiliyor. Güven vermeyen bir firmanın tercih edilmesi kalitesiz ürün alınmasına ve orijinallikten uzaklaşılmasına sebebiyet verebiliyor. Bu anlamda piyasada kaliteli bir hizmet veren Artvin Ticaret tercih edilebilir.

Fiyatlarının uygunluğu ve kaliteli lastikleri ile tüm kullanıcıların ilgi gösterdiği bir firma olan Artvin Ticaret farklı türlerde lastikleri de bünyesinde barındırıyor. Tüm ürünleri incelemek için www.artvinticaret.com adresi ziyaret edilebilir. Burada yer alan markalar, modeller ve lastik ebatları incelenerek ücretsiz kargo seçeneği ile ürünler satın alınabilir. Ayrıca şubeye gidenler için ücretsiz montaj hizmeti de sunuluyor.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!