Belediye Başkanı Şahiner: Sungurlu’da Ne Suriyeli Ne De Afgan Barındırmayacağız

Belediye Başkanı Şahiner: Sungurlu'da Ne Suriyeli Ne De Afgan Barındırmayacağız

Çorum’un Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçede ne Suriyeli ne de Afgan barındırmayacaklarını belirtti.

İYİ Parti Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, göçmenlerle ilgili açıklamalarda bulunarak; ilçede Suriyeli ve Afgan göçmen barındırmayacaklarını ifade etti.

‘Vatanını bırakıp kaçan da namus olmaz’ diyen Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner, şu ifadeleri kullandı:

“Bunlar, vatanını ve namusunu bırakıp Türkiye’ye kaçtılar. Vatanı olmayanın namusu da olmaz. Bunların Türkiye’ye hayrı dokunmaz.

“MADEM ÇOK SEVİYORSUNUZ ALIN YANINIZA BİRER AİLE BAKIN”

Bakıyoruz bir evde 9 çocuk var bir de karnında 10. Bunlar daha çocukken bizim çocuklarımıza musallat olup dövüyorlar. Çocuklarımız oyun çağında mahallelerde rahat hareket edemez hale geldiler. Biz bu durumun farkına varınca ilçeden çıkarttık bunları. Çıkarttık ama Suriyeli severlerin eleştirilerinden kurtulamadık. Madem çok seviyorsunuz alın yanınıza birer aile bakın kardeşlerinize. Hatta bunların yanında belediye olarak bir Afgan’da eşantiyon olarak biz verelim.

“NEREDE BİR ASALAK, İŞE YARAMAZ ADAM VARSA DOLDURDULAR CENNET VATANA”

Bu gün benim ilçemin mahallelerinde benim halkımın çocuklarına musallat olan Suriyeliler, 10 yıl sonra benim vatanımda beni istemeyecekler. Kimse kusura bakmasın ben böyle bir şeye müsaade etmeyeceğim. Nerede bir asalak, işe yaramaz adam varsa doldurdular Cennet Vatana. Ne kadar kanun kaçağı varsa Ortadoğu çöplüğünde, Türkiye’ye dolduruldu. Bırakın turizm bölgelerini, sahilleri Ankara’nın göbeğinde elini kolunu sallayarak geziyorlar.

Çok uzağa bakmaya gerek yok. Bakın Alaca ilçemize, bakın Çorum’a, önceleri sokaklarda Suriyeli görüyorduk, şimdi Afgan’lar türedi. Kendi vatanını, namusunu satan sözde bu istilacıların ne Çorum’a nede ülkeme hiç bir faydası olmaz. Faydalı adam ülkesinden neden kaçsın. Bunlar kimdir? Dünya çok büyük, buna rağmen neden özellikle Türkiye’ye geliyorlar? Tüm vatandaşlarımızın kafasında bu sorular geziyor.

Kendi huzursuzluklarını bizim ülkemize de taşıyorlar. Yarın neler olacak kim kestirebilir. Bu nedenle Bir an önce bunlardan kurtulmamız gerek. Buradan, dünyanın merkezinden Sungurlu’dan AKP Genel Başkanı’na sesleniyorum. Bu milletin kaderi ve genleri ile oynamayın. Bir de kendi insanı işsiz ve açken ucuz iş potansiyeli fırsatçılığı yapmayın, Bunları kullanan zihniyeti de kınıyorum.

Dün ne dediksek bu günde noktasına kadar arkasındayız. Türk milleti ateştir. Ateşle oyun olmaz. Bu millet kendisine yapılan hiçbir kötülüğü de iyiliği de unutmaz.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!