Aziz Yıldırım’dan Fenerbahçe Kongre Kararında Değişiklik

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Kongre Kararında Değişiklik

Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım bugün kongreye katılacağı yönündeki açıklamasının ardından kararını değiştirdi.

Yıldırım, kongreye katılma kararından vazgeçti. Kararın, bugünkü konuşmasında maraton tribününden yer isteyen Aziz Yıldırım’a yer tahsisiyle ilgili çıkan kriz sonrasında alındığı öğrenildi.

Divan Başkanı Vefa Küçük’ün, önce maraton tribünü isteğini kabul ettiği ancak başkan Ali Koç ile görüşmesi sonrasında bu kararından vazgeçtiği ifade edildi.

Aziz Yıldırım ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“Vefa Küçük konuyu Sayın Ali Koç ile görüşerek döneceğini bize bildirdi. Görüşmenin ardından maraton tribünden böyle bir imkanın bana ve Abdullah Bey’e tanınamayacağı bilgisini iletti. Sayın Kiğılı’nın önerilen yerden yürüyerek genel kurula katılımı mümkün değildir. Reva görülen uygulama sayın Kiğılı ve bizlere yönelik nezaketsiz bir durumdur. Bizler kulübümüzün sınırlı imkanları ile bu anıt stadyumu inşa eden ve kulübümüze kazandıran insanlar olarak reva görülen bu uygulamayı üzüntü ile ve esefle karşılıyoruz. Geçmişe duyulan ön yargı ve güç mücadelesinin bir tezahürü olan bu uygulamayı asla kabul etmiyoruz. Yapılacak olan kongrenin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, ben ve arkadaşlarım kongreye katılmayacağımızı deklare ediyoruz.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!