Atopik Dermatit

Atopik Dermatit

Tıp alanında Egzaman olarak tanınan cilt üzerinde çeşitli kaşıntı, pul şeklinde deri dökülmesi ve kaşıntıya sebep olduğu görülen cilt rahatsızlığına verilen farklı bir isimde Atopik dermatit ismidir. Kızarıklıkların cilt üzerinde noktalar haline yayılması, kaşıntının artması ve yine cilt üzerinde kuruluk dolayısıyla çatlamalara sebebiyet verebilir.

Bazı bünyelerde oluşabilecek yan etkilerden bir tanesi ise uyku sorunlarını doğurmasıdır. Yoğun bir şekilde kaşıntıya sebep olan Atopik dermatit rahatsızlığı uyku sorunlarına yol açabilir. Tüm bunların yanı sıra insan hayatında olumsuz bir performans sergileme konusunda da ön plana çıkabilir özelliğe sahiptir.

 

Atopik Dermatit Ne Yememelidir?

Bilinen bir alerjik hastalık sahibi olan kişiler vücudun bakteriyel olarak savunma mekanizmasında zayıflık zafiyeti gösterebilirler. Bu sebeple cilt üzerinde çeşitli nedenlerden kaynaklı olarak Atopik dermatit rahatsızlığı gözlemlenebilir. Bu rahatsızlık bazı durumlarda tamamen yenilen besinler doğrultusunda kişilerde görülür.

Buğday, inek sütü, yumurta, yer fıstığı, kuruyemiş türleri, kabuklu deniz ürünleri, balık gibi besinlerden uzak durmalıdırlar. Kaşıntı safhasına geçmiş olan rahatsızlıklar için her türlü destek ve doğal tedavi yöntemleri için https://www.recete.com/bebek-nemlendiriciler/ sitesi ziyaret edilerek önlem alınabilir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!