ÜMİT ÖZDAĞ FIRTINASI

ÜMİT ÖZDAĞ FIRTINASI

 

Etiniz ne, budunuz ne bu kadrolarla mı iktidar olacaksınız diyen arkadaşlarımız var.

 

Değerli arkadaşlar

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkarken Türk orduları lavedilmiş, silahlar elinden alınmış, limanları işgal altında halk bitkin ve çaresiz bir durumdaydı.

 

Eğer inancınız varsa bazen imkansızı başarabilrsiniz.

Çanakkale’de mermimiz bitti diyen askere Süngü tak emri vererek destanlar yazan Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmayalım.

 

Anafartalarda Filistin’de ayağında potini olmayan, açlıktan nefesi kokan Üstü başı yırtılmış yiğit Anadolu çocuklarını unutmayalım.

 

Bugünün züppeleri o gün de vardı. Ya Avrupa’ya kaçtılar ya da düşmanla işbirliği yapmışlardı. Çünkü Vatan onlar için bir şey ifade etmiyordu.

 

Şimdi Ümit hoca Atatürk dedikçe Cumhuriyet dedikçe hepsi de burnundan soluyorlar. Ülkeyi yabancı sığınmacıları doldurmuşlar hepside mal mülk ev alıyor ve Türk vatandaşlığına geçiyor.

 

Anadolu’da Türk varlığı büyük bir tehlikede.. Türkiye’de yaşayan insanlar Atatürk’ün emanet ettiği bu cumhuriyeti korumak için ellerini taşın altına sokmazlarsa öz vatanımızda parya ve garip hale geleceğiz.

 

Siyasi iktidara “yaptığınız yanlıştan dönün iç savaş çıkabilir” şeklinde uyaran Ümit Özdağ’a faşist kafatasçı diyerek saldırmaya devam ediyorlar.

 

Kısa bir zamanda büyük bir aşama kaydeden Zafer partisini içeriden karıştırmak ve çökertmek için uğraşsalar da bu kale asla yıkılmayacaktır.

 

Menzile giden ok asla geri dönmez

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!