Arhavi’de Dere Taştı: Ev, İş Yeri ve Araçlarında Mahsur Kalanlar Botlarla Kurtarıldı

Arhavi'de Dere Taştı: Ev, İş Yeri ve Araçlarında Mahsur Kalanlar Botlarla Kurtarıldı
Artvin'in Arhavi ilçesinde derenin taşması sonucu ev, iş yeri ve araçlarında mahsur kalanlar botlarla kurtarıldı. Çok sayıdaki binanın giriş ve zemin katındaki ev ve iş yerlerini su basması sonucu mahsur kalan vatandaşlar AFAD, JAK ve AKUT ekiplerince botlarla bulundukları yerlerden alındılar. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )

Artvin’in Arhavi ilçe merkezinden geçen derenin taşması sonucu çok sayıda araç suya sürüklendi, ev ve iş yerlerini de su bastı.

İlçe merkezinde sağanak dolayısıyla derenin taşması sonucu çok sayıdaki binanın giriş ve zemin katını su bastı. Binaların girişinin kapanması dolayısıyla binalarda çok sayıda vatandaş mahsur kaldı.

Karadeniz Sahil Yolu civarındaki binaların önünde yaklaşık 1,5 metre su birikintisi oluştuğu görüldü, tarım arazileri ise zarar gördü.

Arhavi Devlet Hastanesi ile Arhavi İlçe Jandarma Komutanlığının da giriş ve zemin katlarını su bastı. Çok sayıda aracın ise suya kapılarak sürüklendiği görüldü.

Arhavi ilçe merkezine araç ulaşımını sağlayan köprü de tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı.

Ev, iş yeri ve araçlarında mahsur kalanlar botlarla kurtarıldı

İlçe merkezinden geçen derenin taşması sonucu çok sayıdaki binanın giriş ve zemin katındaki ev ve iş yerlerini su basması sonucu mahsur kalanlar AFAD, JAK ve AKUT ekiplerince botlarla bulundukları yerlerden alındı.

Ekipler ev ve iş yerlerinin yanı sıra araçlarında da mahsur kalan vatandaşları botlara bindirerek güvenli bölgelere sevk etti.

İlçe merkezinde yer yer 2 metreye ulaşan su birikintisi dolayısıyla ulaşım sağlanamıyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!