‘Anladık yetmiyor ama biraz usturuplu yeyin!’

'Anladık yetmiyor ama biraz usturuplu yeyin!'

Yeni yıla bir kala 2020 yılını ardımızda bırakırken. Bir çoğumuz eksilerek 2020 ile beraber mahşere dek sevdiklerini de bıraktı geride.

İyi bir yıl geçirmedik vesselam ülke ve millet olarak; Buna dünya ülkeleri de dahil. Hastalıklar ,depremler, tacizler tecavüzler ve kadın cinayetleri. Bir acayip virüs  kündeye getirdi tuş etti cümle alemi. Hadi toydan törenden geçtik. Ölülerimizi layığıyla veremedik toprağa. Hiç bir şeyimizi paylaşamadık acı tatlı. Uzun metrajlı bir korku filminin içinde hem yaşıyor, hem ürkerek izliyoruz.

Umutlar  2021 yılında; sanki yeni yıla girince bıçakla kesilip bitecek gibi. Temenniler dualar o yönde. İnşallah hayırlar ve güzellikler getirir. Şimdi buraya bir nokta koyup. Şuraya da bir parantez açarak (KHK ve FETÖ mağdurları ile ilgili bir konuya değinmek istiyorum) Bir çok asker ve emniyet mensubu başta olmak üzere apar topar içeri tıkılan birileri vardı;Şüphe üzerine, yeterli soruşturma yapılmadan hızlıca ihraç edilen, adli makamlarca masum olduğu anlaşılan fakat aynı hızda iade olamayan, hatta hiç iade edilmeyenler,aylarca hapishanelerde  yatanlar çoluğu çocuğu,anası babası topyekun maddi manevi çökenler.

İşte bu insanlar çoğunlukla aynı alındıkları gibi apansız, kedi köpek enciği azıtılır ya ,aynı öyle   dışarı salınıverdiler. Suçlu iseler neden salıverdiniz? Suçsuz iseler neden görevlerine iade etmediniz?Kaybettikleri itibarlarını neden kazanamadılar. Şimdi bunlara devlet maddi manevi tazminat ödüyor. Bir kaç gün evvel tanıdığım bir mağdura 54 bin lira tazminat ödeneği çıkmış Bu paraları kim ödüyor? Devlet ödüyor. Tabi ki birileri pamuk ellerini ceplerine atıp kendi mal mülk ve maaşlarından babalarının hayrına yapmıyorlar bu işi. Hazinede zaten paralar suyunu çekti. Giden yine bizim cebimizden gidiyor sen ben ,siz,biz ödüyoruz.

ONLAR ÖDEMIYORLAR!

Millet keriz ya her türlü yerler bizde onları her koşulda  yeriz mantığı! Yiyin efendiler yiyin patlayıncaya tıksırıncaya kadar yiyin! Ve fakat biraz usturuplu yiyin 2021 de de lazım olacak mideniz işkembe oldu, anladık doymuyorsunuz ama yetmediği yerde İki mesaj atarsınız ağlarsınız,  biz bize yeteriz dersiniz! Olmadı kızılaya,yeşil aya, mavi aya attırırsınız. Kene gibi bu milletin kanını, canını her birşeyini sömürürsünüz. Bir litre ayçiçek yağının ucuzunu bulmak için 8-10 market gezen benim sevgili vatandaşımda kalkar üstüne üstlük bu beceriksiz politikacıları savunur. Sahi” Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller” diyerek milletle dalga geçen kebap sever  AKP’li Şahin Tin diye biri vardı birde dimi? Çalıştıkça emekli maaşı düşen,çalıştıkça daha az maaş alan, ezildikçe ezenleri alkışlayan, süründükçe süründürenleri alkışlayan “Çalıyor ama çalışıyor” diyen “Çalsa da seviyoruz, çırpsa da seviyoruz” diyen “Çalıyorsa bir bildiği vardır” diyenler. Lütfen bu kafayla devam edecekseniz geri dön uygun adım marş! Bizimle değilsiniz! 2021 de daha aklı başında, uykudan uyanmış kafasını gömdüğü kumdan çıkarmış, soran, sorgulayan hakkını arayan özüne dönen bir millet görelim artık. Başlarına atılan çayları geri atmadıkları sürece bu ülke insanları daha çok  kuru ekmeğe de muhtaç kalır.

Yine yeniden tarafsız ve ilkeli  haber yayını yapmaya çalışan TV kanalları kapatılmaya başlandı. Zamanında sevgili Özlem Buğday Yağmur’un   sunuculuğunu yapıp yönettiği canlı yayın konuğu olarak katıldığım, yılların medya organı Bursa Olay Tv nin kapa(tıl)ndığını geçenlerde Nevşin Mengü duyurdu; hayretler bir o kadar da üzüntü ve kaygı ile izledim, dinledim. Malum alışılageldik ve bilindik üzere aba altından sopa durumları. Şaşırdık mı hayır! Herkese lazım olan demokrasi  ve adalet gün gelecek size de lazım olacak unutmayın. Yarın oy isterken de; “Köpek” dediğiniz vatandaştan oy isteyeceksiniz “Eşek” dediğiniz vatandaştan oy isteyeceksiniz “Öküz” dediğiniz vatandaştan oy isteyeceksiniz “Kuru ekmek yiyin” dediğiniz vatandaştan oy isteyeceksiniz O zaman hatırlatırlar bu sözlerinizi umarım. Ve o sopa döner dolaşır kafanıza bir balyoz gibi iner feleğiniz şaşar.Görmüyor musunuz? Dünyanın her yeri ölüm kokuyor. Eskiden 3 günlük dediğimiz dünya nerdeyse 3 saate indi. Ama insanoğlunun yüreğinde tık yok.

Hâlâ aynı gâvur Semra MERT YAZININ DİBİ: Fakirler miskinlikten çekti elin, Gönüller yıkanlar heybetli oldu. Peygamber yerine geçen hocalar, Bu halkın başına zahmetli oldu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!