Ankara – Niğde Otobanının Yol Kenarında Duran Bir TIR’ın İçinden Yüzlerce Kaçak Göçmen İndi

Ankara - Niğde Otobanının Yol Kenarında Duran Bir TIR’ın İçinden Yüzlerce Kaçak Göçmen İndi

Bakanlıklardan “Göç tehlikesi yok” açıklaması gelirken; Ankara-Niğde otobanının yol kenarında duran bir TIR’ın içinden yüzlerce kaçak mülteci indi.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, insan kaçakçılarının yurt dışından getirdikleri kaçak göçmenleri oto yolda bıraktıkları, Ankara – Niğde otobanının yol kenarında duran bir TIR’ın içinden yüzlerce kaçak göçmenin indiği görüldü. Kaçak göçmenlerin Yıldıztepe Beldesi, Hasaköy, Pınarcık ve civar bulunan yerleşim bölgelerinde oldukları tespit edildi.

Yaklaşık 150 civarında oldukları tahmin edilen kaçak göçmenler Niğde’nin yol güzergahında bulunan yerleşim bölgelerine gelince ihbarlar arttı ve jandarma da harekete geçti.

Jandarmanın çalışması sonucunda yaklaşık 70 kaçak göçmen yakalandı. Su ve açlık çektikleri görülen kaçak göçmenlere jandarma, yemek ve su ikram etti.

Halen bölgede olan kaçak göçmenlerle ilgili olarak jandarma ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyorlar. Kaçak göçmenlerle ilgili olarak bazı yerleşim yerlerinde ise terörist oldukları yönünde yorumlar da olunca endişelere yol açtı.

Yıldıztepe ilçesinde ise, 5 tane evin soyulduğu ihbarı geldi. Bölgenin baya hareketli geçtiği de iddia edilenler arasında.
(Nigdedmchaber)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!