Akşener'den Mansur Yavaş'a Zafer Partisi Tepkisi

Akşener’den Mansur Yavaş’a Zafer Partisi Tepkisi

Kamuoyunda “sorun var” algısının önüne geçmek isteyen CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı liderleri sorun yok açıklamasında bulunsa da, Mamak’ta bir Kentsel Dönüşüm Projesi’nin açılışında, Merak Akşener’in Mansur Yavaş’a Zafer Partisi Tepkisi, çatlak var iddialarını doğruladı.
HaberTürk’te yayınlanan ve Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programında, Onur Erdim, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Arasında problem olduğunu ileri sürdü.
Erdim, problemin kaynağının, Akşener’in Yavaş’tan Ümit Özdağ’ın lideri olduğu Zafer Partisi’ne salon kiralamamasını istediğini ancak Yavaş’ın salonu yine de kiralaması olduğunu ifade etti.
“Meral Akşener Zafer Partisi’ne salon kiralamamasını istedi”
Erdim Açık ve Net programında ki konuşmasında:
“Mansur Yavaş ile Meral Akşener arasında uzun zamandır problemler var. Sıkıntılı bir takım görüş ayrılıkları var.
Mamak’ta bir Kentsel Dönüşüm Projesi’nin açılışı var. Konu Ümit Özdağ’a Zafer Partisi için, bir salon verilmesine dayanıyor, Ankara Büyükşehir tarafından verilmeme denmesine rağmen verildiği için orada olay patlıyor. Meral Hanım kürsüye çıkması gerektiği halde bile kürsüye çıkıp konuşma yapmıyor. Kemal Bey de tepki vermek zorunda kalıyor.
“Fatih Sultan Mehmet benzetmesi, Akşener’in İmamoğlu üzerinden Mansur Yavaş’a bir tepkisidir”
Ertesi gün de Meral Hanım’ın Fatih Sultan Mehmet benzetmesi, İmamoğlu üzerinden Mansur Yavaş’a bir tepkisidir. Meral Hanım’ın Mansur Yavaş’a, Sayın İmamoğlu üzerinden tepkisinin birazcık dozu kaçmıştır. Birazcık haddini aşmıştır. Tabii ki böyle benzetmeyi kimse kabul edemez. Ama o bir gün evvelki bir hikâyenin devamıdır” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!