Akşener: Biz hapishaneye ‘Yusufiye’ Deriz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında yurt gezilerine devam ediyor. 

Bu kapsamda Manisa'ya giden Akşener, Sarıgöl'de vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef aldığını hatırlatan Akşener, "Sen Kasımpaşa’da top koştururken bizler Mamak’larda, Metris’lerde cefa çekenlerin peşindeydik. Biz hapishaneyi Yusufiye biliriz" dedi.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Aramızdan çıktılar kibirlendiler. Ama bilmezler ki “Kibirlenme padişahım senden büyük Allah var” bu soğukta karşımızdasınız. Ben sizler için ne yapayım “Dik dur yeter” diyorlar oğlum ben eğilemiyorum. Yalnız şu gariban kadından nasıl korktular. Beyefendi diyor ki “Hapse attıracağı” adam gizler biraz. Savcı bütün konuşmalarımı dinlemiş ben biraz ona yardım edeyim. 5 milyon seçmene “terörist” dedi mi dedi. Ben de dedim ki evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan ahali size Cumhurbaşkanı “terörist” dedi. Aha da suç işledik. Benim kaçacağım delik yokmuş. Senden korkan senin gibi olsun."

"Ben hem Demokrat Parti hem de rahmetli Alparslan Türkeş’in tedrisinden geçmiş biriyim. Sen Kasımpaşa’da top koştururken bizler Mamak’larda, Metris’lerde cefa çekenlerin peşindeydik. Biz hapishaneyi Yusufiye biliriz. Biz kaynamayan tencereleri konuşmaya devam edeceğiz."
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!