Akşener: Boş Tencere Her İktidarı Devirir

 Ece S. Doğan /Ankara

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Manisa’nın Turgutlu ilçesinde vatandaşlara seslendi. Millet ittifakının adaylarına destek isteyen Akşener; “Boş tencere her iktidarı devirir” dedi.
 
Manisa’da 10 ilçede ziyaretlerde bulunacak olan Akşener, programına Turgutlu ilçesinden başladı. Millet İttifakı, Turgutlu'da CHP'nin ve İYİ Parti'nin ortak adayı olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı için destek istedi.
 
Meral Akşener’e Turgutlu’da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Millet ittifakı ve İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı ve Millet ittifakı ve CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Çetin Akın eşlik etti.
 

 
AKŞENER İLÇE İLÇE DOLAŞACAK
 
Akşener, Turgutlu’nun ardından sırasıyla Salihli, Sarıgöl ve Alaşehir de ziyaretlerde bulunacak Akşener, gece Manisa’da konaklayacak. Cuma günü ise hava şartlarının uygun olması halinde Şehzadeler sevgi yolunda esnaf ile kahvaltı yapacak. Ardından Yunusemre, Akhisar, Gördes, Demirci ve Köprübaşı ilçelerini ziyaret edecek. Akşener, Cuma akşamı Manisa’dan ayrılacak.
 

 
ÖZEL: "TURGUTLU AYAĞA KALKTI"
 
CHP'li Özel ve partililer, Akşener'le hatıra fotoğrafı çekildi. Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Meral Akşener Manisa’da.Turgutlu Belediye Başkan adayımız Çetin Akın ve Büyükşehir Adayımız Orkun Şıktaşlı ile esnafımızı ziyaret edip çay içecektik, bir anda Turgutlu ayağa kalktı 10 bin kişiyle selfie çektirdik" ifadelerini kullandı.


 

“BUNLARIN BEKA DEDİĞİ KENDİ KOLTUKLARI VE MAKAMLARIDIR”
 
31 Mart’ya yapılacak olan yerel seçimler öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 2 günlük Manisa programı yaptı ve Manisa’nın ilçelerinde ki ilk durağı Turgutlu oldu. Millet ittifakı ve İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı ve Millet ittifakı ve CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Çetin Akın’a destek isteyen Akşener siyaset dilinin çok sertleştiğini dile getirdi. Ekonomik sorunlardan, tarım politikalarının kötü gidişi gibi konularda açıklamlarda bulunan Meral Akşener, yerel seçimlerde beka problemi olmadığının altını çizerek;”Bu bir yerel seçim ve yerel seçimin bekayla ilgili bir sorun teşkil ettiğine inanmıyoruz. Bunların beka dediği kendi koltukları ve makamlarıdır. 31 Mart’ta bunların kulaklarını hep birlikte çekeceğiz” dedi.

 

 
“BOŞ TENCERE HER İKTİDARI DEVİRİR”
 
Üreticiyi, işletmeciyi, kendilerinden olmayanları terörist ilan ettiği gerekçesiyle iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Meral Akşener; “Süleyman Demirel’in bir sözü var boş tencere her iktidarı devirir diye. Şimdilerde tencereler kaynamaz oldu. Ekonomi, tarım, dış politika neredesinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor” ifadelerini kullandı.
 
Millet ittifakı ve CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Çetin Akın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Turgutluspor atkısı hediye etti ve Akşener seçim otobüsünde Turgutluspor atkısıyla vatandaşlara seslendi.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!