AKP’den Dev Hizmet!

AKP büyük hizmetlerinde hız kesmiyor. Daha önce Türkiye’de gerçekleştirdiği sayısız ilke bir yenisini daha ekleyen AKP yönetimi YGS sınavında yepyeni bir yöntem uyguladı. Kopya çekmeyi kolaylaştırmada büyük bir çığır açtı. Daha önce sınav soruların bir cemaat mensuplarına dağıtarak eğitim camiasını hırsız Müslüman öğretmenlerden oluşturmaya çalışan her şeyiyle apak parti; bu öğretmen adaylarından aldığı geri bildirimle matematik sorularını akılda tutmanın zorluğunu öğrendi.
Bunun üzerine çeşitli formüller üzerinde çalışan APAK partililer sonunda muhteşem bir yöntem buldu. Soruların içerisine yerleştirilen bir şifre ile soru ezberleme derdinden tüm yandaşlarını kurtaran akp’ye özellikle kopyacı bazı lise öğrencilerinden büyük destek geldi.
Adını vermek istemeyen lise 1’de dördüncü tekrarını yapan  bir lise öğrencisi  bunun mükemmel bir hizmet olduğunu, aynı sistemin lise sınav sorularında da uygulanmasını istediğini, hazırladığı kopyalarla gecelerce yazı yazdığını ayrıca öğretmenlerine kopya çekerken yakalandığını bu sistemin ise öğrenciyi kopya yazma derdinden kurtardığını ve yakalanma riskini sıfıra indirdiğini 2011 seçimlerinde oyunu kesinlikle apak partiye vereceğini; ileri de de akp kadrolarından bürokrat olmak istediğini söyledi.
Adının içerisinde adalet kavramını bulunduran ve ona uygun olarak toplumsal adaleti sağlama yolunda büyük hizmetleri olan akp ösym başkanına sahip çıkmış. Affınıza sığınarak anadoluda meşhur olan bir deyimi dile getireceğim ‘’ANAMI BELLEYEN KADI KİMİ KİME ŞİKAYET EDEYİM’’  durumumuz aynen budur sevgili dostlarım yukarıda bir miznsenle anlattığım olay artık tüm kamuoyunun malumu. Meşhur bir mahkeme hikayesi vardır Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar.
 

  Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır…
– Ayşe teyze… Beni tanıyor musunuz? Yaşlı teyze cevap verir :
– Ah evet Ahmet oğlum, sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum. Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız. Sürekli yalan söylüyordunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyordunuz, 2 kuruş fazla kazanmak için herkesi satacak bir karakterdeydiniz…
Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar:
– Peki Ayşe teyze , ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz? Kadın yine cevaplar:
– Elbette tanıyorum. Çocukluğunda ona dadılık yapmıştım… Hırsız, Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir.. Etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor…
Yine herkes şokta… Bütün salonu bir uğultu kaplar…
Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatını da kürsüye çağırır ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar:
– Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız mahvederim sizi!

İşte APAK partinin kurduğu sistem Türkiye’de budur.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!