AKP camide protokolü yaygınlaştırıyor: Mihrap önüne koltuk dizildi!

AKP camide protokolü yaygınlaştırıyor: Mihrap önüne koltuk dizildi!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un Van gezisinde ziyaret ettiği Norşin Camii’nde yine protokol kuralları uygulandı. Görüşmeler mihrap önüne dizilen koltuklarda gerçekleşti.

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un Van gezisinde ziyaret ettiği Norşin Camii’nde protokol kuralları uygulandı. Özel koltukların yerleştirildiği camide Kurtulmuş STK’larla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinledi, bölge ile ilgili görüşmeler yaptı. Kurtulmuş daha önce de yine camide kurulan kürsüde konuşma yapmış ve özel koltuklarda hafızlık törenine katılmıştı.

Afyonkarahisar’da düzenlenen hafızlık ve icazet töreninde caminin içinde çekilen kırmızı şeritlerin tartışması devam ederken yeni bir cami protokol fotoğrafı da Numan Kurtulmuş’dan geldi.

Afyonkarahisar’daki törende protokole katılanlar, özel ayrılan yoldan yürüyerek caminin içine girdi. Öte yandan protokoldekiler için hazırlanan altın sarısına boyanmış varaklı koltuklar da camide dikkat çekmişti.

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a Van ziyaretinde uğradığı camide yine protokol kuralları uygulandı.

AKP camide protokolü yaygınlaştırıyor: Mihrap önüne koltuk dizildi!

Özel koltukların yerleştirildiği camiide sivil toplum örgütleri ile görüşen Kurtuluş cami içerisinde koltuklarda görüşmelerine devam etti.

Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar sosyal medya hesabından ziyareti “Genel Başkan Vekilimiz Sayın @NumanKurtulmus Beyfendi ile birlikte Norşin Camii’nde sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelerek Van’ımız ve bölgemiz ile ilgili konular üzerine istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz” diyerek paylaştı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!