Akit TV’de ‘FETÖ’ Tartışması: Mehmet Metiner Yayını Terk Etti

Akit TV'de 'FETÖ' Tartışması: Mehmet Metiner Yayını Terk Etti

Eski AK Partili milletvekili Mehmet Metiner, Akit TV’de katıldığı programda “FETÖ diye bir örgüt yoktur” diyen Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’ya tepki göstererek stüdyoyu terk etti.

Akit TV’de yayınlanan Derin Kutu programına konuk olan AKP eski milletvekili Mehmet Metiner katılımcılar arasında yer alan Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı’ya FETÖ tepkisi gösterdi.

Programda Abdurrahim Karslı’nın 15 Temmuz sonrasında yaptığı, “FETÖ diye bir örgüt yoktur. O camianın içindeki bir çete iktidardan aldığı destek ve Türkiye siyasetine yön veren gizli komitelerle birçok gizli işler çevirmiştir” ifadeleri yer alan sosyal medya paylaşımı ekrana getirildi.

Mehmet Metiner bu paylaşımı ilk kez gördüğünü ve çok şaşırdığını söyleyerek Karslı’ya canlı yayında sert tepki gösterdi.

AKP’li Metiner, Karslı’ya dönüp tekrar “FETÖ terör örgütü yok mu yani” diye sordu. Karslı sözlerinin arkasında durunca Mehmet Metiner tepki göstererek, “Ben ilk defa görüyorum bu tviti. Bu sizin durduğunuz yeri kimi arkaladığınızı yeter sebeptir” dedi. Metiner’in bu sözleri üzerine Karslı “Tamam doğru” dedi.

Metiner, “Bu mesajı görseydim sizinle burada oturmazdım. Ben 16 Temmuz’u yaşan bir insanım. Benim yanımda arkadaşlarım öldürüldü. Ben izninizle kalkacağım. Bunu gerçekten görseydim hiç gelmezdim” diyerek stüdyoyu terk etti.

Programın sunucusu, “Ben özür diliyorum, 251 insanımızın canına mal olmuş alçaklığa ben bu programı yapamayacağımı ifade ediyorum. Ben sizle aynı yayını yapamam” diyerek programı bitirdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!