Ağıralioğlu: “Tayyip Bey’e kendi milletini sevmeyi öğretemeyeceğiz”

Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programına katılan ve gündeme dair sorularını yanıtlayan Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinglerde sarf ettiği sert sözleri eleştirdi.

“GEREBİLDİĞİN KADAR GER”

“Söyleyecek söz bitti mi zaten söz hakarete döner” diyen Ağıralioğlu Cumhurbaşkanı’nın Sivas mitinginde kadro isteyen işçileri azarlamasına da değinerek, “Artık anladık ki biz ne dersek diyelim Tayyip Bey’e kendi milletinin tamamını sevmeyi öğretemeyeceğiz. Gerebildiğin kadar ger, biz gevşetebileceğimiz kadar gevşeteceğiz. Kendini rahat hissedeceğin kadar hakaret et, biz senin hakaretlerine nezaketle mukabele edeceğiz.

“FARKIMIZ BELLİ OLSUN”

 Sen milletinin bir yarısına bühtan et, biz milletimizin tamamını seveceğiz. Dolayısıyla sen kendine yakışanı yap, biz de kendimize yakışanı yapacağız. Farkımız belli olsun. Senin yönetim maharetsizliğin yüzünden oluşmuş problemleri vatandaşlara bağırarak ifade etmeni, biz senin seçim stratejin olarak görebiliriz ama bunu devlet yönetimi için makul bulmuyoruz.

“TAYYİP BEY KENDİSİ İÇİN MAKUL BULDUĞU HER ŞEYİ YAPABİLİR”

Dolayısıyla Tayyip Bey kendisi için makul bulduğu her şeyi yapabilir. Gerebilir, kızabilir, bağırabilir. Başka liderlere benzemediği cümlelerini taşeron kadro isteyen ya da ‘biber, domates, patlıcan pahalı’ diye bağıran vatandaşlarına hakaret ederek, kendisine siyasi yol ve mevzi tahkim edebilir.

“82 MİLYONU AYIRMADAN”

Biz burada değiliz, biz ‘memleketin yüzde 51 bizim kalanına bühtan ediyorum’ asabiyesine ’49 bizim, sendeki 51 de bizim’ diye mukabele ediyoruz. Memleketi, 82 milyonu ayırmadan tevhid edecek bir siyasi iklime, bir ve beraber olacak bir siyasi dile taşımak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!