A4 Kâğıt

A4 Kâğıt

A4 kâğıt ofislerde en fazla kullanılan genel tüketim malzemeleri arasındadır. Günlük çalışma temposu içerisinde birçok bilgi üretilir ve paylaşılır. Bu bilgilerin farklı departman ve kişilerle paylaşılması ve arşivlenmesi gerekmektedir.

 

A4 Kâğıt Kullanımı Olmadan İş Olmaz

İster muhasebe ister insan kaynakları ister satış ister lojistik olsun, bir şirket içinde faaliyet gösteren bütün departmanlar gün içerisinde bu biçimde paylaşımlar yapmak zorundadırlar. Kâğıt halinde dağıtılacağı ve paylaşılacağı durumlarda, sunum ve toplantılar gibi, teker teker çıktı almak yerine fotokopi makineleri ile A4 kâğıt kullanarak çoğaltma yapmak daha hızlı ve ekonomik bir çözümdür.

Ülkemizde kâğıt kullanımı ve çevrecilik konusunda henüz tamamen oturmamış olan bilinç sebebiyle, her yıl milyonlarca ton kâğıt çöpe gitmekte ve gereksiz yere bir sürü ağaç kesilmektedir. Ülkemizde kâğıt israfının ve hatalı kullanımın en çok görüldüğü alan A4 kâğıt kullanımıdır. Düşünülenin aksine, her kâğıt her iş için uygun değildir. Bunun en önemli örneği yazıcı kağıtları ve fotokopi kağıtları arasındaki farklardır.

 

Doğru Cihaz İçin Doğru A4 Kâğıt Seçimi Önemlidir

Fotokopi kağıtları, lazer yazıcılar ve fotokopi makineleri ile kullanılmaya daha uygun yapıdadırlar. İki cihazda benzer teknolojiler kullandıklarından dolayı, birbirleriyle uyumludurlar. Ancak bu kağıtlar mürekkep püskürtmeli yazıcılarda kullanılmaya uyumlu değillerdir. Yazıcı kağıtlarının fotokopi makinelerinde kullanılması toner tüketiminin de arttırabileceği gibi, kâğıdın yazıcının tozunu tutma yeteneğinin düşük olmasından dolayı, özellikle uzun süre saklanması gereken evrakların zaman içerisinde solmasına, nihayetinde silinmesine yol açacaktır.

Bundan dolayı özellikle fotokopi makinelerini yoğun olarak kullanan müşterilerimize daha uzun ömürlü ve kaliteli baskılar almaları için, yazıcı üreticileri gibi fotokopi kâğıdı kullanmalarını tavsiye etmekteyiz. Aşağıdaki linkte müşterilerimize piyasadaki en kaliteli fotokopi kağıtlarını en rekabetçi fiyatlarla sunmaktayız; https://www.aktuelexpress.com/fotokopi-kagitlari

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!