Arslan Küçükyıldız
Arslan Küçükyıldız

Futbol, Bozkurt ve Siyaset

featured

Bıkmadan, yorulmadan çalışacağız çocuklar. Büyük dağın dumanı büyük olur. Onlara bozkurt işareti yapan Türk kağanının duvar resmini gösterin. 1912’de kurulan Türk Ocaklarının amblemini anlatın. Atatürk döneminin bozkurtlu pullarını gösterin. Onlara söyleyin bu bir parti, ocak sembolü değil Türk milletinin bütün parti ve ocaklarının sembolüdür.

Futbol, dünyayı idare edenlerin, çirkin oyunlarını görmesin diye halka içirdiği bir afyondur. Doğu Türkistan’ı, Filistin’i… İsrail’in en acımasız katliamları bugünlerde, biz Avrupa Futbol Şampiyonasını seyrederken yapılıyor.

Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonasında birinciliğe aday rakiplerden Avusturya’yı yendi. Olay bundan sonra başladı.

UEFA sevincini bozkurt işareti yaparak gösteren golcü futbolcumuza şampiyonada iki maç oynamama cezası vermiş.

Cumhurbaşkanı da onların kartalına, horozuna karışmadığımızı dile getirmiş.

TFF, UEFA’ya 30 sayfalık itiraz dilekçesi vermiş. (Doğrusu bu dilekçeyi okumak isterdik.) Allah’ın şu işine bakın. TFF, gavura Bozkurt işaretinin Türklerin bin yıllık sembolü olduğunu anlatıyor.  Kırk yıldır yurtta Ülkücüleri kurda tapmakla suçlayanlarsa şimdi tükürdüklerini yalamakla meşguller.  Çok şükür ki Bozkurt sembolünün ve ülkücülerin Faşist Almanya ile ilgisini ileri süren solcularımız bunun yalan olduğunu, aldatıldıklarını daha önce görmüşlerdi de Bozkurt’a, bozkurt Atatürk’e sahip çıktılar. Aklın yolu bir: Faşizm Ülkücülere atılmış bir iftiraydı ve bu son olayla da ortaya çıktı. Avrupa ve Alman faşizminin gerçek yüzü göründü.

Türk Ocakları, bu cezanın kabul edilemez olduğunu, bunun Türk düşmanlarına taviz anlamına geleceğini kesin bir dille açıkladı ve bütün seyircilerin ve yetkililerin bunu reddetmesini istedi. 

Almanya ve Avrupa ülkeleri Türklerden tamamen kurtulma siyasetlerine cami duvarını pisleterek başladı ve ülkücüleri karalamakla meşguldü. Şimdi de bu siyasetlerinin dozunu arttırmaya başladı.

Bıkmadan, yorulmadan çalışacağız çocuklar. Büyük dağın dumanı büyük olur. Onlara bozkurt işareti yapan Türk kağanının duvar resmini gösterin. 1912’de kurulan Türk Ocaklarının amblemini anlatın. Atatürk döneminin bozkurtlu pullarını gösterin. Onlara söyleyin bu bir parti, ocak sembolü değil Türk milletinin bütün parti ve ocaklarının sembolüdür. (Meclis Başkanı da geçmişte bunu bilmediği için MTTB’nin sembolünü değiştirmişti.)

Sefa Yürükel‘in dediği gibi Eğer Türkiye, Hollanda Türkiye maçına çıkacaksa, nasıl Fransa bugün Portekiz’le oynadığı maça formalarındaki horozla çıktıysa, Türkiye de formasında Bozkurt’la çıkmalıdır.

Ha eğer cezada ısrar ederler, tükürdüklerini yalamazlarsa da şampiyonayı bırakıp dönün çocuklar. Türk milleti arkanızdadır. Arkanızdayız. “Siz bizi tanımıyorsanız, biz de sizi tanımıyoruz.” deyin.

Allah Türk’e kuyu kazanların kuyularını başlarına geçirsin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!