Zafer Partisi, Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Yılmaz Öncülüğünde ‘Pembe Kurdele’ Kampanyası Gerçekleştirdi

Zafer Partisi, Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Yılmaz Öncülüğünde 'Pembe Kurdele' Kampanyası Gerçekleştirdi

Zafer Partisi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Zafer Partisi Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Yılmaz öncülüğünde ‘Pembe Kurdele’ kampanyası gerçekleştirdi.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 01-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak belirlenmiştir. 26 Ekim meme kanserini sembolize eden “Pembe Kurdele Takma Günü” olarak belirlenmiştir.

Meme kanserinde erken tanının önemini vurgulamak amacıyla, Zafer Partisi Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Nihal Yılmaz öncülüğünde ‘Pembe Kurdele’ kampanyası gerçekleştirildi.

Yılmaz, “Ekim ayı, meme kanseri farkındalık ayıdır. Zafer Partisi olarak sağlığınızı önemsiyor, farkındalık yaratmak amacıyla pembe kurdele kampanyasını başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!