10 Kasım’da Atatürk’e Büyük Saygısızlık!

10 Kasım'da Atatürk'e büyük saygısızlık!

Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yıldönümünde tüm Türkiye’de anılırken, İstanbul’da skandal bir olay yaşandı. Bir emlak ofisi, boş okulun duvarında bulunan Atatürk fotoğrafının üzerine satılık ilanı astı. Çevre sakinleri, ilanın 10 Kasım’da asıldığını belirterek duruma tepki gösterdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümünde, yurdun dört bir yanında törenler düzenlendi, 7’den 70’e herkes saygı duruşunda bulundu.

İstanbul Başakşehir’de bu yıl kapanma kararı alarak boşaltılan özel bir okulun şubesinin girişinde bulunan Atatürk resminin üzerine asılan satılık ilanı ise tepkilere neden oldu.

“10 GÜN ÖNCE YOKTU”
Yakın zamanda aynı açıdan çekilen bir fotoğrafta söz konusu ilanın olmadığı görülürken, çevre sakinleri emlak ofisi tarafından bugüne özel kasıtlı asıldığını düşünüyor. Bir çevre sakini şöyle konuştu;

“İlan daha önce yan taraftaydı, yaklaşık 10 gün önce çektiğim bu fotoğrafta Atatürk’ün resmi üzerinde herhangi bir ilan yokken bu sabah resmin üzerini kapatacak şekilde satılık ilanı asıldığını fark ettim. Bu durum, biz çevrede yaşayanları üzmekle beraber kasıtlı yapıldığını düşünüyoruz”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!