10 Kasım’da Ankara’da Trafiğe Kapatılacak Yollar

10 Kasım'da Ankara'da Trafiğe Kapatılacak Yollar

Ankara’da yarın ‘10 Kasım Anma Törenleri’ nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Valiliği, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümü nedeniyle, yarın Anıtkabir’de anma töreni gerçekleştirileceğini belirtilerek, bu program ile ilgili olarak saat 06.00’dan itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, “Kazım Karabekir Caddesi (Celal Bayar Bulvarı’na çıkış yan varyantları -Anadolu Meydanı arası) ile açılan tüm cadde ve sokaklar, (İhtiyaç olması halinde), GMK Bulvarı (15 Temmuz Kızılay Millî İrade Meydanı-Anadolu Meydanı arası) ile açılan tüm cadde ve sokaklar, (İhtiyaç olması halinde), Dögol Caddesi (Beşevler Kavşağı-Anadolu Meydanı arası) ile açılan tüm cadde ve sokaklar, (İhtiyaç olması halinde),  Anıt Caddesi ile açılan tüm cadde ve sokaklar, Gençlik Caddesi ile açılan tüm cadde ve sokaklar, Akdeniz Caddesi ile açılan tüm cadde ve sokaklar, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile açılan tüm cadde ve sokaklar” çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir” de denildi.

Kaynak:AjansBizim

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!