Zoran Terzic’ten Fenerbahçe kıyası: Kazan daha iyi

featured

Fenerbahçe’nin başında 5 yıl süreyle görev yapan ve sarı-lacivertlilerin şampiyonluk hasretine bu sezon son veren başantrenör Zoran Terzic açıklamalarda bulundu. Kazan kulübünün başına geçen Sırp hoca, Fenerbahçe ve diğer kulüpleri kıyasladı.

ŞAMPİYON YAPIP AYRILDI
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Terzic için şu ifadeler kullanıldı: “Sarı Melekler ile birlikte 2022-2023 sezonunda kazandığımız Şampiyonlar Kupası ve Sultanlar Ligi şampiyonluğumuzda takımımızın başantrenörlüğünü yapan Zoran Terzic’e, bugüne kadarki tüm emekleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz.”

KAZAN’IN BAŞINA GEÇTİ
Rusya’nın Dinamo-Ak Bars Kadın Voleybol Takımı, başantrenörlüğe 2018’den beri Fenerbahçe Opet’i çalıştıran Zoran Terzic’i getirdi. Rusya kulübünden yapılan açıklamada, Sırp başantrenör Terzic’in gelecek sezon takımın başında yer alacağı belirtildi.

Terzic, Fenerbahçe Opet’in yanı sıra Sırbistan’da Kızılyıldız, Romanya’da Metal Galati, İsviçre’de Volero Zürih ve Rusya’da Dinamo Moskova ile lig şampiyonlukları yaşadı.

Sırbistan Kadın Milli Takımı’nda ise 20 sene görev alan 56 yaşındaki çalıştırıcı; bir dünya, 3 Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

TERZIC: KAZAN, FENERBAHÇE’DEN DAHA İYİ
Dinamo Kazan Başantrenörü Zoran Terzic, kulüpteki organizasyonunun Fenerbahçe’den çok daha iyi olduğunu söyledi: “Birçok ülkede çalıştım; İtalya, Türkiye, İsviçre vb. Ama daha önce buradaki gibi bir organizasyon görmedim. Fenerbahçe ve Dinamo-Ak Bars’ı kıyaslasam bile Kazan’daki kulübün organizasyonunun çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ben şehri iyi biliyordum, burada birçok yeni spor tesisi var. Moskova da güzel ama sporcular için zor. Aynı şehirdeki maçlardan önce otobüste o kadar çok zaman geçiriyorduk ki; bazen başka şehirlere giden yol daha kolaydı. Bu konuda Kazan daha iyi.”

Zoran Terzic 2002’den 2022’ye kadar Sırbistan Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başantrenörü olarak görev yapmıştı. Terzic’in ayrılığı sonrası sırasıyla Daniele Santarelli ve Giovanni Guidetti göreve gelmişti.

FENERBAHÇE’NİN YENİ BAŞANTRENÖRÜ LAVARINI
Fenerbahçe Opet’in yeni başantrenörü Novara’dan ayrılan Stefano Lavarini oldu. Fenerbahçe açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile anlaşma sağlamıştır.

Polonya Milli Takımı’nda da görev yapan Stefano Lavarini’ye Fenerbahçe Ailesine hoş geldin diyor, başarı ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!