Zara Nasıl Kilo Verdi? İşte Ünlü İsmin Formülü…

featured

Verdiği kilolarıyla gündeme gelen Zara, gelen yoğun sorular üzerine nasıl kilo verdiğini anlattı. İşte Zara’nın kilo verme reçetesi…

Konserlerine devam eden Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Zara, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne aldı. 2 bin kişinin katıldığı konserde sevilen şarkılarını seslendiren Zara, şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Performansıyla yine büyük beğeni alan ünlü isim, son dönemlerde verdiği kilolarıyla gündeme geliyordu. Bu duruma yönelik konser öncesinde magazin muhabirlerinin yoğun sorularına maruz kalan sanatçı, nasıl kilo verdiğine yönelik ilk kez açıklama yaptı.

Yeni Hali Çok Beğenildi

Kilo vermesinin ardından iddialı kıyafetleriyle sık sık gündeme gelmeye başlayan Zara en son çöl pozlarıyla sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bu fotoğraflarına “İnsan bir güzelliği fark etmiyorsa hak etmiyordur demiş üstat… Verdiğin nimetlere binlerce şükür Ya Rab” notunu düşerek yoğun ilgi gören ve beğeni alan Zara Kıbrıs konseri için de çok heyecanlandığını ve gösterilen ilgiden dolayı da hayranlarına teşekkür etti. Kilo konusunda Zara Diyeti uyguladığını söyleyen Zara, “Öncelikle akşam yemeğini kestim. Son yemeğimi saat 17.00 sıralarında sonlandırıyorum. Eğer arkadaşlarımla dışarı falan çıkacaksam da onların yemeklerinden biraz tırtıklıyorum. Bunun çok büyük etkisini gördüm. Gün içerisinde sıcak içecekler tercih ediyorum genelde bitki çayları tüketiyorum. Özellikle de hanımlara sesleniyorum. Stres başlı başına bir kortizon hormonu gibi bir şeydir. Onu sürekli stresli kalarak aktif tuttuğun zaman kilo almamak mümkün değil. Çok fazla seyahat ettiğim içinde sık sık vitaminlerimi alıyorum.” diyerek nasıl kilo verdiğini aktardı.

Zara Nasıl Kilo Verdi? İşte Ünlü İsmin Formülü…

Hadise’nin Mayosuna Yanıt: Ben Çıkmam

Son dönemlerde Hadise’nin mayo ile sahneye çıkmasıyla ilgili düşünceleri de sorulan Zara, kendisinin hiçbir zaman böyle bir seçim yapmayacağını ancak herkesin kendi düşüncesine ve zevklerine göre tercihler yapabileceğini söyledi.

Kaynak: Magazin Haberleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!