Zaman Gazetesi Muhabiri Hanım Büşra Erdal İtiraflara Başladı!

Zaman Gazetesi Muhabiri Hanım Büşra Erdal İtiraflara Başladı!

FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesinde muhabirlik yapan Hanım Büşra Erdal, tutuklu bulunduğu cezaevinden 1 Nisan 2021’de tahliye edildi. Tahliye edilen Erdal sosyal medyada mesajlar yayımlamaya başladı.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden önce yurtdışına kaçan FETÖ’cüleri işaret eden Erdal, “Tek hedefleri egolarını tatmin etmek olan o büyük kibirli gazeteci abileriniz yoktu, onlar yurtdışındaydı/yurtdışındaymış” ifadelerini kullandı.

Erdal, FETÖ yöneticilerini şu sözlerle hedef aldı:

“Zaten eleştirdiğin, muhalefet ettiğin konuların bizzat yanında durdukların tarafından yapıldığını farketmek, bunu görmek gerçekten büyük hayal kırıklığı..”

“MEHMET BARANSU TUTUKLANIRKEN ADLİYEDE…”

“Ben şuyum, şunu yaptım’ diye kibirli, kendini bi şey sanan tavrım olmadı. Elimden geleni, iyi olduğunu düşündüğümü yaptım. İşimi pazarlamadım hiç. Eğitimli adli bi mahkum vardı, uzun yıllar hapiste kalmış ‘sen avukat, gazetecisin ama hiç bunları göze sokmuyorsun, kimleri gördük burda’ derdi. Bugün ise sadece bir kez ‘bi asalaktan kurtulduk’ yazan, gazeteciliğime laf edenler için şunu diyeceğim; ağzının içine baktığınız ağababaları yurtdışına çoktan çıkmışken 15 Temmuz gününe kadar tutuklu, gözaltında olan her meslekten insanın yanında ben vardım adliyelerde. Sesleri oldum.

Mehmet Baransu tutuklanırken adliyede yanında o kutsadığınız, size her gün akıl veren, gaz veren, düşmanlığı/kini büyüten, tek hedefleri egolarını tatmin etmek olan o büyük kibirli gazeteci abileriniz yoktu, onlar yurtdışındaydı/yurtdışındaymış.orda ben vardım..

Sizin uzaktan tweetini attığınız kadınlarla, çocuklarla hapiste olan bendim. Küçük çocuklarından ayrı kadınları içeride teselli eden ben oldum. Tek ben hapis yattım da, demiyorum. Çok hapis yatan, benden daha çok zorluk çeken insanlar var. Onlar adına da gerçeği talep ediyorum.

Zaten eleştirdiğin, muhalefet ettiğin konuların bizzat yanında durdukların tarafından yapıldığını fark etmek, bunu görmek gerçekten büyük hayal kırıklığı..”

 Hanım Büşra Erdal’ın yaptığı paylaşımlar

Zaman Gazetesi Muhabiri Hanım Büşra Erdal İtiraflara Başladı!

Kaynak:GerçekGündem

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!