Zafer Partisi’nin Kızılay’da Düzenlediği İmza Kampanyasına Polis Şiddeti!

Zafer Partisi’nin Kızılay’da Düzenlediği İmza Kampanyasına Polis Şiddeti!

Zafer Partisi’nin Kızılay’da Suriyelilerin Vatanlarına dönmeleri için düzenlediği imza kampanyası polis şiddeti ile engellendi. Polis basını uzaklaştırdı.

Zafer Partisi iktidara geldiğinde yapacağını vaat ettiği ilk icraat olan Suriyelilerin kendi vatanlarına dönmesi için çalışmaya başlamış ve tüm Türkiye’de imza kampanyası başlatmıştı.

Genel Başkan Ümit Özdağ, Genel Sekreter İsmail Koncuk ve partililerin katılımıyla bugün Ankara Kızılay’da imza standı açmak isteyen Zafer Partisi, polis engeliyle karşılaştı.

“POLİS ŞİDDET UYGULADI”

Standın kurulmasından dakikalar önce alana barikat kuran polis ekipleri, partililerin toplanmasına ve halkın imza vereceği standa yaklaşmasına engel oldu. Özdağ ve Koncuk Anayasal haklarını kullanarak vatandaşları bilgilendirmek ve imza almak istediklerini söylese de polis ekipleri şiddetle karşılık verdi. Basın mensuplarının görüntü almasına da izin vermeyen polis ekiplerinin yarattığı arbedede Reuters muhabiri yere düştü.

“VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ”

Polisin izin vermemesine rağmen imza standının yanına gelen vatandaşlar Ümit Özdağ’ı selamlayarak sonuna kadar yanlarında olduğunu söyledi. Suriyeliler yüzünden kendi vatanlarında yabancı gibi olduklarını ifade eden vatandaşlar, göçmen politikası nedeniyle Zafer Partisi’ni destekleme sözü verdi. Suriyelilerin Türkiye için bela sorunu haline geldiğini söyleyen Özdağ, “Bugün buraya barikat kursalar da halkın düşüncesine asla barikat kuramazlar. Türk halkı da bizim gibi istilacıların gitmesini istiyor. Buradan tekrar deklare ediyorum. İktidar olduğumuzda bir yıl içinde tüm Suriyeliler vatanlarına dönecek” dedi.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!