Zafer Partisi’ne Yine Valilik Engeli

Zafer Partisi’ne Yine Valilik engeli

Zafer Partisi’nin ‘sığınmacıların vatanlarına gönderilmesi’ için başlatılan imza kampanyasına Gaziantep Valiliği tarafından engellendi.

Geçtiğimiz ay Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağın parti genel merkezi önünde bizzat başlattığı imza kampanyası Ankaranın Kızılay Meydanı’nda valilik eliyle polis tarafından engellenmişti. Genel Başkan Ümit Özdağ Kızılay meydanında polis engeliyle beraber yürüyerek gerekirse ev ev dolaşarak 10 milyon imzayı TBMM’ye taşıyacaklarını açıklamıştı.

Zafer Partisi Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Uğur İbili bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Zafer Partisinin sığınmacıları vatanlarına göndermek için Gaziantep İl Başkanlığı önünde yapacakları imza kampanyasının Gaziantep Valiliği tarafından engellendiğini açıkladı. İbili yaptığı açıklamada;

“Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nın sığınmacıların geri gönderilmesi için il binası önünde yapacağı imza kampanyası Gaziantep Valiliği‘nin hukuka aykırı kararı ile iptal edilmiştir. Anayasal hakkımızın çiğnenmesine karşın ivedilikle hukuk yoluna başvurulacak ve bu işleme karşı dava açılacaktır. Zafer Partililer Ankara’da olduğu gibi Gaziantep’te de milletin kararını öne çıkaracak ve gerekirse kapı kapı dolaşarak imza kampanyasına devam edecektir!” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi’ne Yine Valilik engeli

Zafer Partisi’ne Yine Valilik engeli    Zafer Partisi’ne Yine Valilik engeli

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!