Zafer Partisi’nden sığınmacılar eleştirisi: Türkiye’de olmalarından kaynaklı diğer sorunlar!

Zafer Partisi'nden sığınmacılar eleştirisi: Türkiye'de olmalarından kaynaklı diğer sorunlar!

Zafer Partisi, Türk vatandaşının en önemli sorunu Suriyeli sığınmacılardan kaynaklı yaşanan sorunlara ilişkin bir video yayınladı.

Resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan bir video yayınlayan Zafer Partisi:
“Türkiye’nin her yerinde, her meslekten Türk vatandaşının en önemli sorunu Suriyeli sığınmacılar ve Türkiye’de olmalarından kaynaklı diğer sorunlar!

Kime sorsak #İtirazımVar diyor, kime sorsak, “savaş bitti ve sığınmacılar vatanlarına dönsün” diyor, kime sorsak #ZaferPartisi diyor” ifadelerini kullandı.

Yayınlanan videoda, sığınmacıların olası riskini anlatan bir vatandaşın, “Belli semtlere yerleşmişler. İlçemizi, mahallemizi işgal etmişler. Her yerde dükkân açılıyor. İnsanlarımızı gasp ediyorlar.
Önce can sonra canan demiş atalarımız. Önce kendi insanımızı doyurmamız gerekiyor. Kendi insanımıza bakmamız gerekiyor, ondan sonra yapabiliyorsak yapmamız gerekiyor. zor durumda olan insanlara yardım etmek güzel bir şey. Ama hepsini biz yapamayız. Tek başına Türkiye yapamaz.
Bu sığınmacılar burada kalıcı olmaya çalışıyorlar. Savaş bittiğinde ülkelerine dönmesi gerekiyor bunların. Savaş olmadan ülkeyi ele geçirmek gibi bir şey bu. O yüzden ülkemize göç istemiyoruz. İtirazım var.” ifadelerine yer verildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!