Zafer Partisi’nden Provokasyonlara Karşı: Saray’a ve emperyalizme istedikleri fırsatı vermeyeceğiz!

featured

Zafer Partisi Zafer Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Ertuğrul Demirci bugün (16 Eylül 2023) X platformundan gönderi paylaştı. Ertuğrul Demirci Zafer Partisi’ne ve Ümit Özdağ ‘ya karşı kurulan oyunlardan ve provokasyonlara nasıl karşı çıkıldığını açıkladı.

Resim

Ertuğrul Demirci:” Değerli Zafer Partisine gönül vermiş genç kardeşlerim, ülkemiz 2011’den buyana gerçekleşen bir kavimler göçü ile adeta 13 milyon sığınmacı ve kaçak tarafından işgal edilmiştir” dedi.

“Stratejik Göç Mühendislği ile ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek ve bu iç savaştan bağımsız bir Kürdistan çıkarmak istemektedirler.”

Demirci:” Emperyalist güçler Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın ifadesi ile Stratejik Göç Mühendislği ile ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek ve bu iç savaştan bağımsız bir Kürdistan çıkarmak istemektedirler. Öte yandan Saray rejimi milli üniter laik Türk devletini ümmet devletine dönüştürmek amacı ile bu göçe kapılarını açmıştır. Böylece hem Türk kimliği zayıflatılacak hem akıllarınca hilafetin altyapısı hazırlanacaktır. Sarı muhalefet ise suskunluğu ile bu göçe destek olmanın dışında adım atmamıştır” ifadelerinde bulundu.

”Sığınmacılar üzerinden ülkemizin iç savaşa sürüklenmek istediğini MHP’de ve İYİ Parti’de gündeme taşıyamamıştır o yüzden Genel Başkanımız Ümit Özdağ bunun üzerine Zafer Partisini kurmuştur”

Demirci:” Türk siyasetinde sığınmacılar meselesinin büyük bir tehdit olacağını ortaya koyan ilk siyasetçi daha Suriye’de iç savaş başlamadan 2011 başında Ümit Özdağ olmuştur. Genel Başkanımız Ümit Özdağ, Türkiye’nin stratejik aklıdır. 30 yıldır Tehditleri ve fırsatları önceden görmekte ve Türk Milletine göstermektedir. Genel Başkanımız sığınmacıların oluşturduğu tehdit konusunda yüzlerce makale yazmış, onlarca çalıştay ve konferans düzenlemiş ve kitaplar yazmış, yazılmasını sağlamıştır. Sığınmacılar üzerinden ülkemizin iç savaşa sürüklenmek istediğini MHP’de ve İYİ Parti’de gündeme taşımak istemiş ise de bu 2 partinin tutumlarından dolayı mümkün olmamıştır. Genel Başkanımız Ümit Özdağ bunun üzerine Zafer Partisini kurmuştur” aktardı.

“Türkiye’nin bir çok yerinde bir çok provokasyon girişimi sessizce engellenmiştir”

Ertuğrul Demirci:” 2 yılda içeriden ve dışarıdan yapılan bütün engellemelere rağmen Zafer Partisi Türk Milleti’nin istila karşısında öğretilmiş yenilgisini bertaraf etmiş, Türk halkına geri dönüşün mümkün ve gerekli olduğunu anlatmıştır. Zafer Partisi’nin emperyalizmin ve Saray’ın oyunlarını bozması Genel Başkanımız ve Zafer Partisi’nin hedef olmasına neden olmuştur. Saray’ın başyazarı Zafer Partisi’ne terörist örgüt demektedir. Genel başkanımız Ümit Özdağ’ın tutuklanması için zemin oluşturulmaya çalışılmaktadır. Aramıza tahrikçi unsurlar sokularak partimiz zor duruma düşürülmeye çalışılmaktadır. Türkiye’nin bir çok yerinde bir çok provokasyon girişimi sessizce engellenmiştir” ifade etti.

Demirci paylaşımının sonunda:” Genel Başkanımız Ümit Özdağ psikolojik operasyonlar konusunda hiç şüphesiz ülkemizdeki en yetkin isimlerden birisidir. Kurulan tuzakları görmekte ve engellemektedir. Bundan sonrada Saray’a ve emperyalizme istedikleri fırsatı vermeden Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti tavizsiz savunan son kale, istila karşısında direnen son mevzi olmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın yanında vatanımızı ve ailemizi savunacağız” ifadesiyle açıklamasını sonlandırdı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!