Zafer Partisi’nden Gelecek Partisi’ne Ziyaret

Zafer Partisi'nden Gelecek Partisi'ne Ziyaret

Çoğulcu demokrasi ve temsilde adalet için “Milli Bakiye Sistemi”ne geçilmesi için siyasi partilerle temaslarını sürdüren Zafer Partisi heyeti, Gelecek Partisi’ni ziyaret ederek, Milli Bakiye Sistemi konusunda istişarelerde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları Lüftü Şahsuvaroğlu, Uğur Batur ve Hüseyin Sungur’dan oluşan heyet, Milli Bakiye Sistemi hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cesim Gökçe, Ayhan Sefer Üstün, Nedim Yamalı ve Bahattin Meral ile bir araya geldi.

Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, Zafer Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu, çoğulcu demokrasi ve temsilde adaletten yana olduklarını belirterek, olası bir seçim kanunu değişikliği için Milli Bakiye Sistemi’ne geçilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Neden Milli Bakiye Sistemi’ne geçilmesi gerektiğine dair bir raporu Gelecek Partisi heyetine sunan Şahsuvaroğlu, “Milli Bakiye Sistemi, seçim sonuçlarının sandığa adil şekilde yansımasını, temsilde adaleti sağlayacaktır. İnanıyoruz ki, Gelecek Partisi de Milli Bakiye Sistemi’ne geçilmesinden fayda sağlayacaktır” dedi.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!