Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, ‘Hodri Meydan’ dedi

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, 'Hodri Meydan' dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı es geçip muhalefet partisi liderlerine çağrıda bulundu. Muhalefet liderlerine televizyonlarda tartışma programına katılma çağrısı yapan Özdağ, “20 yıl önce siyasilerin TV’de tartışmasını haklı olarak demokratik bulan sayın liderler Türkiye’nin meselelerini tartışmak için Erdoğan’a ihtiyacımız yok. Buyurun istediğiniz TV’de tartışalım” dedi.

AKP iktidarından önce siyasi parti liderlerinin televizyonlarda canlı yayınlarda birlikte katıldıkları tartışma programlarını hatırlatan Özdağ, bütün muhalefet partisi liderlerini canlı yayına davet etti.

Ümit Özdağ, Uğur Dündar’ın sunduğu Alparslan Türkeş, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz’ın katıldığı Seçim Arenası programından bir kesit paylaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi etiketleyen Özdağ, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ise görmezden geldi.

Özdağ, “20 yıl önce siyasilerin TV’de tartışmasını haklı olarak demokratik bulan sayın liderler Türkiye’nin meselelerini tartışmak için Erdoğan’a ihtiyacımız yok. Buyurun istediğiniz TV’de tartışalım” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!