Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan imza kampanyasına destek çağrısı: Zafer Partisi’nin önceliği Türk milletidir

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı'ndan imza kampanyasına destek çağrısı: Zafer Partisi'nin önceliği Türk milletidir

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde partinin, ‘Suriyelilerin vatanlarına dönmeleri için’ başlattığı imza kampanyasına destek çağrısı geldi.

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamada, Suriyelilere 2012-2021 yılları arasında yapılan yardımların bir neticesi olarak Türk milletinin yardıma muhtaç hale getirildiğine dikkat çekilerek, Zafer Partisi tarafından başlatılan imza kampanyasına destek çağrısında bulunuldu.

“Zafer Partisi’nin önceliği Türk milletidir” denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Tarih boyunca Yüce Türk Milleti ve onun kurduğu devletler; her zaman mağdurun, mazlumun ve ihtiyacı olanın yanında olmuş ve ona her türlü desteği vermiştir. Ayrıca dinimiz de muhtaca, borçluya ve yolda kalmışa yardım etmeyi İslam’ın en önemli insani kaidesi olarak görmektedir. Türk Milleti tarih boyunca bu sorumluluklarını yerine getirirken ırk, dil, din, mezhep vb. ayrımlarının hiçbirini yapmamış ve yapmayacaktır. Bu bağlamda Türk Milleti geçici korunan Suriyelilere de yardımlarını esirgememiştir ve esirgemeyecektir.

“Türk milleti artık kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmakta”

Ancak Türkiye’nin, geçici korunan Suriyelilere 2012- 2021 yılları arasında yaptığı parasal yardımlarının boyutu öyle bir noktaya ulaşmıştır ki; bu yardımlar yüksek faiz karşılığında alınan borçlar ve yapılan özelleştirme gelirleri ile karşılanır hale gelmiştir. Ülke ekonomisinin krizlerle uğraştığı bu süreçte, Türk Milleti yoksullaşmış ve her geçen gün daha fazla sosyal yardıma muhtaç hale gelmiştir. Bugün gelinen noktada; Türkiye’nin geçici korunan Suriyelilere yaptığı yardımların parasal (yaklaşık 80 milyar dolar) boyutu, ülkemizdeki muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza harcanan parasal büyüklüğün kat kat üzerinde bir noktaya ulaşmıştır.

Türk milleti artık kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmakta ve milyonlarca Suriyeliye harcama yapmak istememektedir. Bugün Türk vatandaşlarının içinde olduğu yokluğu, yoksulluğu, fakirliği umursamayanların Suriyelileri ve ülkemize kaçak gelen diğer yabancıları koruma, onları savunma ve ihtiyaçlarını karşılama çabalarını izliyor ancak aynı çabaları Türk vatandaşları için sergilemediklerini görüyoruz.

” Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileriyiz”

İşte bu noktada Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletinin hak ve hukukunu korumak adına, sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine yönelik demokratik tepkilerini imza kampanyası yöntemiyle ortaya koyanlara bugün tepki gösterenler vardır. Hatta bu tepkiyi gösterenler Zafer Partisi’nin; Türk Milletinin menfaatlerini önceleyen imza kampanyasını ve imza atan Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti sevdalılarını, “hadlerini” aşarak ırkçı olarak nitelendirmekte ve basın yoluyla karalama çabalarına girmektedirler.

Zafer Partisi olarak bilinmesini istiyoruz:
Bizler her şeyden önce Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileriyiz.

Ülkemizi demografik ve siyasi anlamda tehdit eden, ekonomik anlamda bir darboğaza sokan ve nihayetinde örtülü bir istila sürecini ifade eden Suriyelilerin ülkemizde kalmasını her kim istiyorsa Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin düşmanıdır.

Her kim Suriyelilerin ülkemizde kalmasını istiyorsa Amerika’nın projesi olan BOP’un sempatizanı yani Türk Milletinin düşmanıdır.

Her kim ki; Türk milletinin menfaatlerini önceleyen politikalara karşı çıkıyor, bunları ırkçı olarak lanse ediyorsa bilsin ki asıl ırkçılar ve içimizdeki hainler onlardır. Türk Milleti ve Türk Adaleti vakti geldiğinde onlardan, bunların hesabını soracaktır.

“Zafer Partisi’nin önceliği Türk milletidir”

Zafer Partisi olarak; Türk Milleti adına Suriyelileri kendi ülkelerine göndermek amacıyla yürüttüğümüz imza kampanyasına imza atan vatandaşlarımıza doğrudan veya dolaylı itham, tehdit veya baskı kurmaya çalışanların karşısında olacağımızı ilan ediyoruz.

Ve yüksek sesle ifade ediyoruz:
Zafer Partisi’nin önceliği Türk milletidir.

Zafer Partisi, Türk Milletinin çıkarlarını öteleyen, zayıflatan veya görmezden gelenlerin karşısındadır ve Türk Milletine zarar verdikleri için onları IRKÇI ilan etmektedir.

Hasılı, bu krizler sarmalından çıkmanın tek yolu; ittifakını yalnız Yüce Türk Milleti ile yapmış bir partinin iktidara gelmesi ile olacaktır. Türk Milletinin yeni zaferlere ulaşmasını sağlayacak tek parti Zafer Partisi’dir.

Son olarak yüce Türk milletini şunu hatırlatmak istiyoruz: “Sahipsiz vatanın batması haktır. Eğer, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.”

Bütün milletimizi imza kampanyamıza katılmaya çağırıyoruz.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!