Zafer Partisi Konya B.Şehir Belediye Başkan Adayı Milci: Haksızlığa karşı dimdik duruşumuzu sürdüreceğiz

featured

“Seçim kampanyamız doğrultusunda kendi alın terimiz ve helal kazancımızla bastırdığımız afişlerimiz, sizi bilgilendirebilmek ve kendimizi tanıtabilmek amacıyla şehrin dört bir yanındaki köprülere asılmıştı. Ancak, bir avuç korkak, bir gün içinde bu afişleri indirerek bizi sindirmeye ve yok saymaya çalıştı. Zafer Partisi olarak, demokrasinin ve halkımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, haksızlığa karşı dimdik duruşumuzu sürdüreceğiz. Artık zaman geldi, haklı mücadelemizi sonuna kadar vermeye ve halkımızın haklarını korumak için gereken her şeyi yapmaya kararlıyız.”

AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından afiş ve pankartları indirilen Zafer Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayhan Milci Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilen bu zorbalığa tepki göstererek Konya halkına hitaben bir açıklama yaptı. Milci’nin açıklaması şu şekilde:

Değerli Konya Halkı,

Bugün, sizleri bilgilendirmek için önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum. Seçim kampanyamız doğrultusunda kendi alın terimiz ve helal kazancımızla bastırdığımız afişlerimiz, sizi bilgilendirebilmek ve kendimizi tanıtabilmek amacıyla şehrin dört bir yanındaki köprülere asılmıştı. Ancak, bir avuç korkak, bir gün içinde bu afişleri indirerek bizi sindirmeye ve yok saymaya çalıştı.

Bu eylem sadece bize yapılan bir saygısızlık değildir. Aynı zamanda halkın demokratik haklarını hiçe sayarak sadece kendi taraftarlarına değer vermektir. Unutmayın, biz bütçemizi devletin kasasından değil, kendi alın terimizle finanse ediyoruz.

Bunlar yaşanırken sosyal medyada bazı yandaş hesapların, manipülatif içeriklerle bizleri yok sayması ise bu kişilerin korkakça arkamızdan saldırdıklarının başka bir kanıtıdır. Bu yandaş hesaplar “seçimlerde kime oy vereceksiniz?” başlığı altında bizim partimizden ve adaylığımızdan bahsetmeyerek kara propaganda uygulamaktadırlar. Ancak bilsinler ki, biz bu oyunlara boyun eğmeyeceğiz. Sesimizi çıkararak, “Biz Buradayız” diye haykırmaya devam edeceğiz. Çünkü bizden korkmasalar, bu tür algı oyunlarına kalkışmazlardı.

Zafer Partisi olarak, demokrasinin ve halkımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, haksızlığa karşı dimdik duruşumuzu sürdüreceğiz. Artık zaman geldi, haklı mücadelemizi sonuna kadar vermeye ve halkımızın haklarını korumak için gereken her şeyi yapmaya kararlıyız.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!