Zafer Partisi, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği’ni Ziyaret Etti!

Zafer Partisi, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği'ni Ziyaret Etti!

Zafer Partisi Türk Dünyası’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Ayyıldız Hareketi Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Zafer Partisi Türk Dünyası’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sultan Neslihan Seven , Yardımcısı Feridun Yıldız ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Hidayetullah Uygur ile birlikte Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği’ni ziyaret ettiler. Çok samimi bir hava içinde geçen görüşme, Zafer Partisi’nin Türk Dünyası ile ilgili görüşlerini anlatırken, özellikle Irak ve Suriye’de yürütülen, Türkmenlerle ilgili politikalarda neler yapılması gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Zafer Partisi yetkilileri yakın bir gelecekte Kerkük’ü ziyaret edeceklerini ve bölge Türkmenleri ile görüşmeler yapacaklarını belirttiler. Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Mehmet Tütüncü de bu konuda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Daha sonra ayrı bir heyet Irak Türkmen Cephesi Teşkilat Başkanı Firaz Ağaoğlu ile de bir görüşme yaparak fikir alışverişinde bulundular.

Zafer Partisi, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği'ni Ziyaret Etti!

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!