Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde, Suriyelileri vatanlarına geri gönderebilmek için imza kampanyası başlattı

Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde, Suriyelileri vatanlarına geri gönderebilmek için imza kampanyası başlattı

Prof. Dr. Ümit Özdağ Liderliğindeki Zafer Partisi, Suriyelileri vatanlarına geri gönderebilmek için sosyal medyada ve illerde kurulan standlar ile imza kampanyası başlattı.

Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için ülke genelinde imza kampanyası başlattı. Genel Merkez önünde Ankara İl Başkanlığının açtığı stantta ilk imzayı Zafer Partisi Lideri Özdağ attı. Tüm Divan ve GİK üyelerininde katıldığı imza kampanyası vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde İmza Kampanyası Başlatıldı Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde İmza Kampanyası Başlatıldı

 Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için ülke genelinde imza kampanyası başlatacaklarını bir video ile duyurmuştu. Ümit Özdağ yayınladığı videoda;

” Ülkemizde yaşayan 5.3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye için ne kadar ağır bir ekonomik, politik, kültürel ve jeopolitik yük olduğu Türk halkı tarafından biliniyor. Türk halkının kendilerine göstermiş olduğu şefkate karşı olumlu cevap verdiklerini söylememiz ne yazık ki mümkün değil. Bir Türk’ün bence gayet haklı olan sitemine karşı medyada bir muz kampanyası başlatan Suriyeli sığınmacıların, ülkemizi sevmedikleri Türk halkından hiç hoşlanmadıkları, ortaya çıkmış durumda. Zafer Partisi, bütün Türkiye’de bir imza kampanyası başlatıyor. Ve bu imza kampanyasının amacı Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi için Türk halkının desteğini almak. Bizi sevmeyenleri biz de sevmiyoruz. Bir an önce ülkelerine dönmeleri için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde İmza Kampanyası Başlatıldı Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde İmza Kampanyası Başlatıldı

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda Zafer Partisi il ve ilçe başkanlıkları da kurdukları standlarda ile çalışmaları hızlandırıldı.

Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde İmza Kampanyası Başlatıldı  Zafer Partisi Genel Merkezi Önünde İmza Kampanyası Başlatıldı

Zafer Partisi’nin imza kampanyasındaki açıklama linki şu şekilde:

Türk milletinin ekonomik refahına, ülkemizin istikrarına ve bölünmez bütünlüğüne yönelik en büyük tehdit; ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek için Türkiye’ye gönderilen 8 milyon sığınmacı ve kaçaktır.

Türkiye bu sığınmacı ve kaçakları ülkelerine yollayamaz ise tarihinin en ağır felaketine sürüklenecektir. İktidar bu vahim durumun şartlarını hazırlamış, muhalefet ise öylece seyretmiştir.

Bir sokak röportajında, Türk milletinin “muz” dahi yiyemediğinden, sığınmacıların lüks içerisinde yaşadığından söz eden vatandaşa tepki olarak bazı kendini bilmez Suriyeli sığınmacılar sosyal medya mecralarında hadsizce “muz yeme” akımı başlatmıştır.

TikTok, Twitter, Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerindeki hadsizce eylemler, artarak devam etmektedir. Türk milletinin ekonomik krizinin başlama sebeplerinden olan bu sığınmacılar, yedikleri kaba pislemekte, onları koruyan ve kendilerini misafir eden halkı açıkça tahrik ve provoke etmektedirler.

Halkımızı sığınmacılardan gelen bu tip provokasyonlara karşı galeyana gelmeme noktasında temkinli olmaya davet ediyoruz.
Türk milleti, onları misafir edebilmek için 80 milyar dolar harcarken, onların bu tavrı kabul edilemez. Bu misafirliğin süresi dolmuştur, bundan sonraki aşama ise Zafer Partisi iktidarında, bir yıl içerisinde güvenli bir şekilde sığınmacıları ülkelerine geri göndermektir.

Sizler de ülkemizde ekonomik krize, haksız rekabete ve toplumsal karışıklıklara sebep olan sığınmacıların ülkelerine gönderilmesini istiyorsanız, Zafer Partisi’nin imza kampanyasına destek verebilirsiniz.

Destekleriniz için teşekkür ederiz.

https://www.change.org/p/t%C3%BCrkiye-b%C3%BCy%C3%BCk-millet-meclisi-suriyelilerin-suriye-ye-d%C3%B6nmeleri-i%C3%A7in-zafer-partisi-nin-imza-kampanyas%C4%B1na-destek-olun-d16bc7cb-d520-4751-9e94-ed20682a99b7

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!