Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,Burcu Uğur’un 23 derece yayınına katıldı

featured

Yerel seçimlerde Zafer Partisinin ana konusu mülteci mi?

Türkiye’nin en büyük sorunu bu, 13 milyon mülteciye ev sahipliği yaparken ekonomik, uyuşturucu ve suç sorunları, kültürel uyumsuzluklar ve demografik değişimle karşı karşıya olmasıdır. Türkiye’ye kendi anadilini bilmeyen insanlar gelirken, doktoralı eğitimli insanlar yurtdışına gitmektedir. Türkiye’nin ekonomik olarak ilerleyememesi, 4. sanayi devrimini yakalayamaması, Türklerin işlerini kaybetmesinin sebebi budur.

Türkler iş istemiyor iddiası hakkında konuştu.

Bu Türk halkına hakarettir. Bu insanlar gelmeden önce bu işlerde kim çalışıyordu? Siz Türklere insanca maaş vermiyorsunuz, Türkiye’nin zenginliklerini iktidar olarak ortak paylaşıyorsunuz. Türk’ün elinden işi alınıyor ve Türklerin yerine Afgan ve Suriyeli çalıştırıp sigorta bile ödemiyorsunuz. Türk halkı mağdurdur. Biz Zafer Partisi olarak sığınmacılar meselesini getirdiysek, bunların geri dönebileceğine ikna ettiysek, bundan sonra ise Türk halkından yetki almak için sürdüreceğiz.

Zafer Partisi’nin en önemli önceliği, Türkiye’nin temel sorunlarına odaklanarak işgalcilerin geri dönmesini ve ekonomik krizi aşmayı hedeflemesidir.

Erdoğan’ın Esad’ın müzakerelerde yer almasını ummasını eleştirdi

Erdoğan henüz bir noktaya varmadı. Zaman zaman gazı almak için yapıyor. Toplumsal tepkiyi Zafer Partisi siyasal tepkiye çevirdiği için sarayda bir endişe var. Bugün sarayın psikolojik harp stratejilerinde Zafer Partisi var. Diğer muhalefet partileriyle ilgilenmiyorlar, bile Zafer Partisine terörist suçlaması gibi alçakça suçlamalarda bulunuyorlar ve itibar infazı yapıyorlar. Bizim yaptığımız etkin muhalefeti baskılamaya çalışıyorlar. Biz vatanımızı ve ailelerimizi korumak konusunda kararlıyız.

Zafer Partisi ne vaat ediyor?

Zafer Partisi olarak, Zafer Partisi’nin kazandığı ilçe ve illerde sığınmacıların kaynaklarının kullanılmayacağını ve iş yeri ruhsatlarının verilmeyeceğini vaat ediyoruz. Ruhsatsız iş yapanların dükkanları kapatılacak ve sığınmacılar için özel parklar oluşturulacak. Diğer parklara girişleri kısıtlanacak ve toplu taşıma hizmetlerine sınırlamalar getirilecektir. Bu adımlar Türkler için daha adil bir çözüm sunmaktadır. Türk halkı vergi ödüyor ve bunun hizmetini alır. Sığınmacılar bu vergileri ödemezken daha iyi hizmetlere sahipler, bu adil bir durum değil.

Türk insanı sahil, park ve metrolarda rahatça hareket edemez hale geldi. Türkiye ucuz iş cenneti değildir ve aynı zamanda Avrupa’yı koruyan bir hendekte de değildir.

Burada misafir olduklarını ve döneceklerini her gün hatırlamaları gerekiyor. 

Uyuşturucuyla mücadele edeceğiz ve her mahallede spor tesisleri kuracağız. Atanamayan öğretmenlere destek sağlayarak iş istihdamı oluşturacağız.

Seçimlerde nasıl bir strateji izleyecek?

Seçimlerde tek başımıza aday çıkartacağız. 

Bu seçimlerde tek başımıza girip her yerde aday çıkaracağız. AKP’ye karşı oy bölünmesin diye bir sonuca ulaşamıyoruz. Diğer seçimlerde gördük, hiçbir şey değişmedi. AKP’de Cengiz İnşaat’la iş yaptı, Ekrem İmamoğlu da.

İttifak olasılığı hakkında sorulan soruya yanıt verdi.

Şu anda ittifak düşünmüyoruz. Türk halkından açık ve net bir soru soruyoruz: Ülkemiz Göçmenistan mı olsun, olmasın mı?

YSP gibi partilerin kapatılması gerektiği düşüncesiyle devam etti.

YSP, bir siyasi parti değil, terör örgütünün lojistik merkezidir. Bizim yönettiğimiz Türkiye’de bu partiler kapatılır. Hukukun önüne engel konuldu, bu nedenle bu partiler açık durumda. Peki, bu partileri kapatmak çözüm mü? Cinayetlere de ceza vermeyelim o zaman cinayetler devam ediyor, demek ki ceza vermemize gerek yok, bazı şeyler çözüm olduğu için değil, ceza olması gerektiği için yapılır. HDP, YSP gibi yapılar Türkiye Cumhuriyeti için açıkça düşmandır.

Fatih Portakal hakkında konuştu.

Fatih bey bir yayınında Ümit bey hep bayan yayıncıların yayınlarına katılıyor, söyleminde bulundu. Bu doğru değil,Fatih Altaylı’nın da Şaban Sevinc’in de programına katıldım kendisi davet ederse onunda yayınına katılırım dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!