Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bahar Feyzan’ın yayınına katıldı.

featured

Ümit Özdağ, yayına Hulusi Sıvacı’nın yazdığı “İstiklal Yolu” kitabını tavsiye ederek başladı. “Şerife Bacı’nın yaşadığı yer” iyileştirilmesi gerekiyor, diyerek yürüyüş sonrası resmi makamlarla yazışacaklarını belirtti. Yürüyüşün planlanan programa göre 10 Eylül’de Anıtkabir’de biteceğini de belirten Özdağ, yürüyüşe hangi siyasal partiden olursanız olun, halkın katılmasını istediklerini söyledi.

Zafer Partisi’nin Milliyetçilik Anlayışını Açıkladı

Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savunuyoruz. Tüm Türkiye’yi kapsıyor, Türk dünyasını da kapsıyor. Bu milliyetçilik anlayışı ırkçı, şoven bir anlayış değil.Türk milliyetçiliğini; Türk milletinin zenginliği, refahının itici güçü olarak görüyoruz. Parti üyelerimizde annesi Türk, babası Libya’lı,Afrika göçmeni, Ermeni kökenli üyelerimiz de var.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aşırı Milliyetçi Söylemi Üzerine Konuştu

Kemal Bey’in neyi kastettiğini bilmiyorum. CHP’den önemli bir kişi arayarak Zafer Partisini kastetmediğini söyledi. Ben de Kemal Bey’le ilişkisini bildiğim için samimiyetine güveniyorum. Özellikle iktidar medyası ve trolleri tarafından yapıldığına şahit oluyoruz. Zafer Partisi kurulalı 2 sene oldu ve yargıda 1 tane ırkçı, halkı ayrıştırıcı bir söylemden dolayı dava açılmadı. Aksine, Süleyman Soylu döneminde bizle ilgili suç duyurusunda bulundu, yine bir şey oluşmadı. Biz Zafer Partisi olarak, toplumsal barışa engel olan suç duyurularında bulundu. Atamanlar adında bir grup vardı; sığınmacıları, kaçakları dövüyor. Bunları sosyal medyada paylaşıyorlardı. Bunun bir provokasyon grubu olduğunu düşünerek savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Savcılık başta ilgilenmek istemedi, biz üzerine gidince Atamanlar Grubu, Zafer Partisi hareketine ağır ithamlarda bulunarak dağıldıklarını ilan etti.

Kemal Kılıçdaroğlu’na Ağır Sitemlerim Var

Zafer Partisi’nin verdiği karşılıksız desteğe rağmen taktir edilmediğini ve seçim protokolünü açıkladığımız için suçlandığımızı görüyoruz. Biz yalan söylemedik, kimseden bir şey istemiyoruz. Protokoller iki kişi arasında olmaz, anlaşma ben ve Kemal Bey arasında değil, CHP ve Zafer Partisi arasında imzalanmıştır.

CHP 6’lı Masadaki Ağır Eleştirilere Ses Çıkarmadı

Buna da kırgınım. 6’lı masanın birçok unsuru, çok ağır hakaretlerde bulunmalarına rağmen susmayı tercih eden Kemal Bey, destekten başka bir şey sunmayan Zafer Partisine gelince çok ağır, haddi aşan ithamlarda bulundu. Biz Zafer Partisi olarak bu durumdan kırgınız, bunun belirli sonuçları olacaktır.

Siyasi Partilerden Beklenti Yok, Türk Hakkından Beklenti Var

İçeriden ve dışarıdan Türkiye düşmanı bütün unsurların ağır saldırısı altında olan bir Zafer Partisi var. PKK, FETÖ, MAFYA, IŞİD gibi örgütler bize saldırıyor. Zafer Partisi’ni kimi neden rahatsız ediyor, bunu değerlendirmelerini istiyoruz. Zafer Partisinin ortaya koyduğu tehditler ve fırsatlar üzerinde düşünmelerini istiyoruz. Bir ülkeye 13 milyon sığınmacı ve kaçak gelirse, o ülkede ekonomiyi muhafaza etmek mümkün olur mu? Gençlerine yeni iş şartları açması, kaliteli eğitim vermesi mümkün olur mu?” açıklamalarında bulundu.

”Arap Turistler, Zafer Partisi Nedeniyle Türkiye’ye Gelme Konusunda Tereddütlü” İddiası Üzerine Konuştu.

Biz Zafer Partisi olarak Arap turist gelmesin demedik, aksine turist olarak gelsinler. Ben 2015’te MHP Gaziantep milletvekili adayı iken benim sloganım ‘500 bin Suriyeli gitsin, 500 bin Arap turist gelsin’ idi. Son süreçte de birçok kez Suriyelilerin turist olarak gelmesini, bizim de onları vatanlarında ziyaret etmemiz gerektiğini arzu ettiğimizi ifade ettik.

Ben Halep’te ve Şam’da bulundum, ne kadar güzel bir ülke olduğunu gördüm. Biz Suriyelileri Suriye’de ziyaret etmek istiyoruz. Devlet okullarında Arap öğrencilere burs verilmesine karşıyız, çünkü ülkemizin böyle bir kaynağı yok. Dünyada ise her öğrenci adil bir sınav sistemiyle üniversitelerimizde okuyabilir. Bu, bizim karşı çıktığımız bir şey değil, tam tersine tercih ettiğimiz bir şey.

Sahte turist saldırıları üzerinden olayı provoke etmek, tam bir ajan provokasyonluğudur. Zafer Partisi’nin doğru propagandası iktidarı inanılmaz derecede rahatsız etmiş durumdadır.

Muhalefeti rahatsız ediyor

Zafer Partisinin etkili propagandası muhalefeti rahatsız ediyor olabilir, çünkü iktidar partisinin yıllarca başta kalmasının sebebi, muhalefetin güçlü bir propaganda inşa edememesinden kaynaklanıyor.

Bu gerçeği asla değiştiremeyecekler 

Atatürk, Anıtkabir’de Erdoğan’dan daha güçlü. Bu gerçeği asla değiştiremeyecekler. 10 sene sonra Erdoğan’ı kimse hatırlamayacak, ama Atatürk’ü 1000 sene sonra da bu millet hatırlamaya devam edecek. Bu gerçeği kabullenmek zorundalar.

Troll ordusu da paraları kesildiği zaman tweet atmayacak. Küçük fanatik unsurları görüyoruz. İbrahim Karagül bize terörist unsur söyleminde bulundu. Yıllarca FETÖ ile iş birliği yapan bir temsilcinin FETÖ’nün bir terör unsuru olduğunu anlayamayan iktidar temsilcinin Zafer Partisine terörist demesi, zeka ve ahlak seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösterir.

Meral Akşener’in “sığınmacı sorunu ülkenin en büyük sorunudur” söylemi hakkında da konuştu.

Siyasi opportunizm olarak değerlendiriyorum. Meral Hanım bunu yeni mi anlamış? Ben İYİ Parti’den ayrılma sürecimde, ben ve arkadaşlarımla ilgili “Kafayı Suriyelilerle bozmuş” diye konuşuyorlardı. Suriyeliler üzerinden siyaset yapmayacağız mesajını Genel İdare Kurulu (GİK) toplantılarında veriyordu. Kendi ifadesiyle İYİ Parti, “biz melez partiyiz.” İYİ Parti kadrosu itibariyle de Türk milliyetçiliğiyle Atatürkçülükle ilişkisi yoktur. Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri, Nevzat Bor, Fatih Eryılmaz, Ali Türkşen gibi isimleri partiden atacaksınız. Ümit Özdağ’ı partiden istifaya zorlayacaksınız, sonra AK Parti’den insanları partiye getirip Fakıbaba, İdris Naim Şahin gibi isimleri milletvekili olarak göstereceksiniz. Sonra Atatürkçüyüz ve Türk milliyetçisiyiz diyeceksiniz. Ben Meral Hanım’ı samimi bulmuyorum ve Meral Akşener’in Türk milliyetçilerini kandırmasına izin vermeyeceğiz.

FETÖ bu seçimde yeniden konumlanmaya çalıştı

İktidarın değişmesi doğrultusunda yaptı bu yaklaşımı. Biz de bunun önünü CHP ile yaptığımız protokolle kestik, aynen PKK’nın da değişimi istemesinin önünü protokolle kestiğimiz gibi. Bize karşı olan nefretin sebebi budur. FETÖ ve PKK’nın muhatabı MİT ve İçişleri Bakanlığı’dır. Biz de protokole bunları yazdırdık.

Türkiye’yi 3. yola çağırdık

6’lı masa, bizim olmadığımız bir süreçte kazansaydı,imzalanmış olan güçlendirilmiş Parlamenter sistem modeli,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu esaslarına karşı bir protokoldü. 1921 anayasasına atıfta bulunarak, 1923’te kurulmuş 1924 anayasasıyla da hukuki zemini oluşmuş Türkiye’nin kurucu esaslarından vazgeçişi öneriyordu. Aynı zamanda bu anayasasının 66.bölümünde Türklüğü tanımlayan maddenin çok net bir şekilde değiştireleceğini ifade ediliyordu. Biz bunları önceden gördük ve söyledik. Ocak ayında Meclis’te Kemal Bey’e şu çağrıda bulunduk: “Yanınızdaki FETÖ ve Saray artıklarını uzaklaştırın. 1924 anayasasına sahip çıkacağınıza söyleyin, sığınmacıları geri göndereceğinizi söyleyin. Biz Zafer Partisi olarak sizi milletvekili istemeden destekleriz.” Kemal Bey ise bu teklife cevap bile vermedi. 1. ve 2. tur arasında zaten bizim dediğimiz noktaya gelindi, CHP’ye 1924 anayasasını imzalattık, çünkü CHP’nin güçlendirilmiş parlamenter rejim belgesinde aykırı maddeler vardı. Terörle mücadele ve kayyımlar da imzalattık.

İlk Kez Açıkladı

İç İşleri Bakanlığı ve 2 bakanlık daha, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığıydı. MİT konuşuldu.

Kültür Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı hakkında da konuştuk. Yazılı metinde anlaşmaya varmadık, bölünebileceğini konuştuk ve MİT’in içinden gelen birine verileceğini konuştuk.

Türkiye Lübnanlaştırılmak isteniyor

Cumhur İttifakı da Millet İttifakı da, biz de başta olsak, bu sığınmacı problemi çözülmezse Türkiye’nin başına gelecek şey budur.

FETÖ gitti, başka tarikatlar geldi

Hükümetin FETÖ ile güvenlik güçleri dışında bir mücadelesi yok. Güvenlik güçleriyle yaptığı mücadelede ise FETÖ gitti, başka tarikatlar ve cemaatler geldi. Türkiye’nin karşı karşıya olduğu durumda Cumhur ve Millet İttifakı çözüm değildir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!