Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu  “Devlet bir aile şirketi gibi yönetiliyor”

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu  “Devlet bir aile şirketi gibi yönetiliyor”

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu, Kuraklığın pençesindeki Türkiye’de tarla içi sulama hizmetleri faaliyete geçmesi gerektiğini belirterek ” Zafer Partisi iktidarında toprak, su dâhil köy hizmetleri dâhil tarla içi hizmetleri geliştirecek kuruluşların yeniden ihyası söz konusudur” dedi

“Sulama, sadece baraj yapmaktan ibaret değil”
Şehsuvaroğlu yayınladığı videoda:
“Türkiye’de, 8 buçuk milyondan fazla sulanabilir arazi var. Devlet su işleri, bu büyük yatırımlarla bu alanları mühendislik bakımından sulama için ilk kuruluşlardan birisi oluyor. Fakat sulamanın, sadece baraj yapmaktan ibaret olmadığını bilmemiz lazım. Dolayısıyla sekonder sulama faaliyetleri, tarla içi sulama hizmetleri çok önemli. Malum halimiz eskiden bu işleri köy hizmetleri genel müdürlüğü diye bir kuruluşumuz vardı ve kaldırıldı. Şimdi bunlar yerel yönetimler özel idarelere bırakıldı.

“Zafer Partisi iktidarında devlet adamlarına önemli bir altyapı hizmeti sunacaktır”
Zafer Partisi iktidarında toprak, su dâhil köy hizmetleri dâhil bu tarla içi hizmetleri geliştirecek kuruluşların yeniden ihyası söz konusu. Başta tabi devlet planlama teşkilatı sonra kaldırılan müsteşarlıklar. Bunlar Devletin çıkan çivisini geri oturtma da kamu yönetiminin ihyasında, Zafer Partisi iktidarında devlet adamlarına önemli bir altyapı hizmeti sunacaktır.

“Devlet bir aile şirketi gibi yönetiliyor
Bugün maalesef kamu düzeni çarpıtılmış. Daha doğrusu tamamen düz bir düzensizlik hakim. Devlet bir aile şirketi gibi yönetiliyor. Dolayısıyla değerli arkadaşlarım devletin çıkan çivisini yerine oturtmada, sana bana hepimize görev düşüyor. Bunu başkasına tevdi edemeyiz, seyredemeyiz. Bu vatan bizim” ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=C9PDjnrAmp8

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!