Zafer Partisi: Ankara ve İzmir’de Ders Çalışmak İsteyen Öğrencilere Ücretsiz Çay/Kahve ve Çalışma Salonu

Zafer Partisi Ankara ve İzmir İl Başkanlarından Öğrencilere: Çay/Kahve Ücretsiz, Gelin Ders Çalışın
Zafer Partisi Ankara ve İzmir İl Başkanlarından Öğrencilere: Çay/Kahve Ücretsiz, Gelin Ders Çalışın

Üniversite okuyan öğrencilerin final haftası başladı… Yurtlardaki yoğunluklardan öğrenciler şikayetçi. Ayrıca; enflasyon ve dövizin ekonomi üzerindeki etkisi de düşünülünce öğrenciler cafelerde vakit geçirmekte zorlanıyor. Dışarıda çay, kahve içmek için bile türlü hesaplar yaptıklarını yine sosyal medyadan takip ediyoruz.

Kalabalıkta ders çalışmaktan yorulan ve dışarıda sıcak bir şeyler içmek isteyen öğrencilere Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı’ndan çözüm geldi.

Zafer Partisi İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ sosyal medya hesabında şu duyuruyu yaptı:

“Değerli gençler, biliyorum üniversitelerde finaller zamanı geldi. 5-6 kişilik yurt odalarında kafanızı toparlayamıyor, ders çalışamıyorsanız, sıcak bir çay/kahve içmek ders çalışmak isterseniz, hepinizi il binamıza bekliyoruz. Konum aşağıdadır.”

 

 

 

Yapılan çağrının ardından Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Ege Tunca da İzmirli gençleri il binalarına beklediklerini duyurdu. Tunca Şunları söyledi:

“Ankara İl Başkanımız Sayın Tuğba Mızrak Demirbağ’ın daveti İzmir İl Başkanlığı için de geçerlidir. Sevgili gençler, İl binamıza dilediğiniz gibi gelebilirsiniz.İl binamızın konumunu internet üzerinden veya bana ve diğer yöneticilerimize mesaj atarak öğrenebilirsiniz.”

 

 

Ankara ve İzmir’de yaşayan tüm öğrenciler Zafer Partisi il binalarına gidip, “Biz ders çalışmak istiyoruz” demeleri yeterli. Final haftasında haberiniz.com.tr olarak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!