Zafer Partili Ümütkesmez : “Zafer Partisi iktidarında köylü tekrar milletin efendisi olacaktır”

Zafer Partili Ümütkesmez :

Zafer Partisi, Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçinin halinden anlıyor ve çiftçinin sesi olmaya devam ediyor. Çiftçilerimize bir destek de Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez’den geldi. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ümitkesmez, “Gelişmiş ülkeler çiftçisine destek olurken bunlar çiftçimizin alın teri ve birikimini bozuk para gibi harcamışlardır. Zafer Partisi iktidarında “köylü tekrar milletin efendisi” olacaktır. ” dedi

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez : “Konya çiftçisinin alın teri ve büyük mücadeleleri ile oluşturduğu şeker fabrikasındaki birikimlerini iktidarın isteği doğrultusunda işi olmadığı halde termik santrallere yatıran yöneticilerden, Konya çiftçisinin hesap sorma vakti gelmiştir.
2013 yılında 985 milyon dolara Kangal Termik santralini,2015 yılında 685 milyon dolara Soma Termik santralini dolar bazında banka kredisi ile borçlanarak satın alan ve aldıran zihniyet Konya çiftçisinin emeğine tabiri caizse çökmüş, şirketi borç batağına sürüklemiştir. Gelişmiş ülkeler çiftçisine destek olurken bunlar çiftçimizin alın teri ve birikimini bozuk para gibi harcamışlardır.
Onurlu fedakar üretken Konya çiftçisinin hesap sorma vakti gelmiştir. Bugün ya hesap sorup ürününe fabrikasına sahip çıkacak yada emeğine çökenleri ödüllendirecektir. Karar kendisinindir.
Zafer Partisi iktidarında “köylü tekrar milletin efendisi” olacaktır. Plan ve program dahilinde üreten çiftçimize her türlü destek verilecektir. Devletimizin kaynakları sığınmacılar ve devletimizin kaynaklarını sömürenler yerine üreten insanlarımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi

Salih Ümütkesmez
Zafer Partisi İl Başkanı

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!