Zafer Partili Uğur Tarhan: “Ayşegül’ün Davasının Takipçisi Olacağız”

Zafer Partili Uğur Tarhan:

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Tarhan Afgan kaçağın öldürdüğü Ayşegül Aydın hakkında Başka Ayşegüllerin de aramızdan ayrılmaması için siyasi mücadelemize devam edeceğiz! dedi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde , 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, 12 Temmuz tarihinde Türkiye’ye kaçak yollarla giren Afgan bir şahıs tarafından saldırıya uğramış ve başına taşla vurulması sonucunda ağır yaralanmıştı. Ayşegül’den bugün acı haber geldi.

Ülkemizde yaşanan mülteci istilasının her zaman karşısında olan Zafer Partisi üyeleri de bu duruma sessiz kalmadı. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Tarhan Twitter üzerinden bir video yayınlayarak tepki gösterdi.

Tarhan yayınladığı videoda

“12 Temmuz 2021 tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dershaneden evine giderken Afganistan uyruklu bir şahsın cinsel saldırısına uğrayan ve başı taşla ezilerek bitkisel hayata giren Ayşegül Aydın evladımız hayata daha fazla tutunamadı ve dün gece aramızdan ayrıldı. Öncelikle Ayşegül’ün annesine, babasına ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.

Zafer Partisi olarak bundan bir ay önce Ayşegül evladımızı hastanede ziyaret etmiş ardından da Gebze Adliyesi’ne giderek dava dosyasına müdahil olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmıştık. Bu acı günümüzde Ayşegül’ün can güvenliğini sağlayamayan İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA, Kök hücre tedavisini geciktiren SAĞLIK BAKANLIĞI’NA, kaçak göçmenlerin ülkemize dolmasına neden olan dış politika anlayışımız nedeniyle DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI’NA ve yaklaşık beş aydır, iddianamesinin yazılmaması nedeniyle ADALET BAKANLIĞI’NA seslenmek istiyorum.

HEPİNİZİ İTHAM EDİYORUZ!  Ayşegül’ün hayattan kopmasının sorumlusu SİZLERSİNİZ! Sizlerle olan siyasi mücadelemiz başka Ayşegüllerin de aramızdan ayrılmaması içindir. Ve bu mücadelemize var gücümüzle devam edeceğiz. Ayşegül’ün davasının takipçisi olacağız. ” ifadelerinde bulundu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!