Zafer Partili Hakan Akşit: “Türkiye’nin kaderi de kendisine emanet edilemeyecek bir siyasetçidir”

featured

Zafer Partili Hakan Akşit, X platformu üzerinden paylaşımda bulundu. Gönderdiği paylaşımda Meral Akşener’in, 2024 yerel seçimlere yalnız girme politikasını eleştirdi. Akşit, “Eğer Meral Hanım, aldığı siyasi kararların sonuçlarını hesaplamayacak kadar öngörüsüz bir siyasetçiyse doğrusu Türkiye’nin kaderi de kendisine emanet edilemeyecek bir siyasetçidir.” ifadelerini kullandı.

 

Hakan Akşit’in ses getirecek paylaşımı:

 “2019 yerel seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı sona ermiş ve dağılmıştı. Önce Devlet Bahçeli, sonra Recep Tayyip Erdoğan artık MHP ve AKP’nin, yollarına ayrı devam edeceklerini söylemişlerdi.

Özetle 2019 seçimlerine Cumhur İttifakı olmadan girilecekti. Ancak Meral Akşener inatla seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi’yle birlikte girme stratejisini benimseyince, (ki Meral Akşener CHP’ye bu teklifi kendisi götürdü) bu durum karşısında Cumhur İttifakı da tekrar kuruldu.

2019’da Türkiye’de Cumhur ve Millet ittifaklarının yeniden oluşmasının ve sonuç olarak kamplaşmanın mimarı olan siyasi lider Meral Akşener 2024 yerel seçimlerine giderken bu sefer “herkes kendi başına girsin, biz kamplaşmanın çok kötü sonuçlar ortaya çıkardığını görüyoruz” diye ortaya çıkmaktadır.

Eğer Meral Hanım, aldığı siyasi kararların sonuçlarını hesaplamayacak kadar öngörüsüz bir siyasetçiyse doğrusu Türkiye’nin kaderi de kendisine emanet edilemeyecek bir siyasetçidir.

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!