Gencehan Tunay: Her karanlığın bir aydınlığı vardır ve zafer, inananların olacaktır! Unutmayın! Zulümle abad olanın sonu berbat olur! Bu dava, vatan ve millet davasıdır! Güneşin doğuşu nasıl engellenemezse, hakikatin ve adaletin zaferi de kaçınılmazdır! Hep birlikte, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz!
Zafer Partisi Türk Dünyası’ndam Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gencehan Tunay Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutukluluğun sebepsiz yere devam etmesi üzerine arkadaşımız Eray Ertürk’e iktidarı sert bir şekilde eleştiren bir açıklama yaptı. Tunay’ın açıklaması şu şekilde:
“Ümit Özdağ’ın tutuklanması, Cumhuriyet değerlerine, Türkçülüğe ve Atatürk ilkelerine vurulmuş bir darbedir. Ne yaparlarsa yapsınlar, halkın uyanışına engel olamayacaklar. Gün gelecek, bu hukuksuzluğun hesabı sorulacaktır.
Bizler, inandığımız değerlerden asla vazgeçmeyeceğiz! Bu mücadele, bir kişinin değil, milyonların iradesidir! Baskılar bizi yıldıramaz, susturamaz! Türk milleti, her zaman olduğu gibi zalimin karşısında, hakkın ve adaletin yanında duracaktır.
Her karanlığın bir aydınlığı vardır ve zafer, inananların olacaktır!
Unutmayın! Zulümle abad olanın sonu berbat olur!
Bu dava, vatan ve millet davasıdır!
Güneşin doğuşu nasıl engellenemezse, hakikatin ve adaletin zaferi de kaçınılmazdır!
Hep birlikte, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz!
Zafer inananların ve direnenlerin olacaktır!”
HABER: Eray Ertürk (haberiniz.com.tr)