eray

Zafer Partili Eray Ertürk: Halen Daha Ankara’da Hakimler Olduğunu Gözlemliyorum

Milliyetçi Gazeteciler davasında 3. duruşma yapıldı.Ajans Muhbir’in yöneticileri Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı’nın, Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak’ın, Güney Azerbaycan Türkü Ramin Saeidi’nin de yargılandığı Milliyetçi Gazeteciler Davası’nın 3 duruşması bugün Ankara 7. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya Ajans Muhbir avukatları ile Suriyeliler Suriye’ye Platformu yöneticisi Zafer Partili Eray Ertürk katıldılar.

Duruşma çıkışında gazetecilerin soruları üzerine Suriyeliler Suriye’ye Platformu yöneticisi Zafer Partili Eray Ertürk şu açıklamaları yaptı:

“Merhabalar arkadaşlar

Şu anda Ankara Adliye Sarayındayız. 7 Asliye Ceza mahkemesince devam etmekte olan davamızın bir celsesi daha sona erdi. Karar çıkmadı. 19 Kasım’da bir sonraki celseye gireceğiz. Tefrik edilmesi ayrılması yönünde taleplere de Hâkim Bey bu kadar dosyayı ayırt ettiğimiz zaman çok daha fazla iş yükün artacağı için ayırmadığı ifade etti. Yani aslında İşin özü şu hakikaten mahkemenin ve Türk polisinin bu tip meseleyle gereksiz yere oyalanması, iş yükünün artırılması burada söz konusu. Bu arada Ramin yurt dışında olduğu için bu mahkemeye, bu kayda girmemiş oldu. Aslında bizim de avukatlarımız girdiği için bundan sonra sanıyorum. Bizim de girip girmemiz çok sorun hale gelmedi.  Biraz daha ılımlı ve yatay bir seyir izlemeye başladı dava. Sonuçta tarihe geçecek bir biçimde bizim halkı kin ve nefrete davet etmediğimiz ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Türk adaletinin, her ne kadar aksamaları olsa da, halen daha Ankara’da hakimler olduğunu gözlemliyorum. İyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum, arkadaşlar. Hepinize saygılar ve selamlar. Türk’çe kalın”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!