Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

featured

Kültür ve Turizm Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Büyük Taarruz ‘un 101. Yılı etkinlikleri kapsamında (28 Ağustos 2023) tarihinde Uşak, Atapark’ta ve (30 Ağustos 2023) tarihinde İzmir, Gündoğdu meydanında etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte Türk Halk Müziği Konseri, Dramatik Dans Gösterisi ve Fatma Turgut’un sahne aldı. Halk ellerinde Türk Bayraklarıyla kutlamaya katılırken yoğun ilgiyle gösteriler izlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye’nin dört bir yanında fener alayları, konserler ile kutlandı. Yürüyüşlere çok sayıda yurttaşlar katılırken yürüyüş sırasında Türk Bayrağı ve pankartlar açıldı, meşaleler yakıldı.

COŞKUYLA KUTLANDI

Gündoğdu Meydanı’nda ve Uşak Atapark’ta Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından Zafere Doğru Ezelden Ebede konseri düzenlendi. Konser kapsamında Devlet Halk Dansları Topluluğu İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Mehteran Grubu, İstanbul Devlet Türk Halk Müziği ve Modern Folk Müziği Araştırma ve Uygulama Korosu bir gösteri yaptı.

FATMA TURGUT SAHNE ALDI

Grupların gösterilerin ardından sanatçı Fatma Turgut konser verdi. Etkinlikleri, İzmir Valisi Sülayman Elban, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Kemal Yeni, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı izledi. Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı Bölge Bandosu Cumhuriyet Meydan’ında, Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu Karşıyaka Vapur  İskelesi’nde, Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu ise Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde konser verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!