YÜZMEK İÇİN NEHİRE GİREN KADIN, SU SAMURLARININ SALDIRISINA UĞRADI!

featured

Facebook hesabından yaptığı paylaşımda su samurunu “saldırgan ve acımasız” olarak tanımlayan Royce, “Yüzümün birkaç noktasını, iki kulağımı, kollarımı, ellerimi, bacaklarımı ve bileğimi ısırdı” ifadelerini kullandı.

Royce, “Arkadaşlarım da ellerinden ve vücutlarının alt tarafından ısırıldı. Arkadaşlarımın birinin baş parmağı parçalandı ve tüm vücudunda ısırık izleri var” diye konuştu.

Saldırıya uğradıkları sırada nehrin derin bir bölümünde olduklarını belirten Royce, bu nedenle kendilerini savunacak bir yer bulamadıklarını ve su samurunun avantajlı bir konumda olduğunu söyledi.

Su samuruna tekme atmaya çalıştıktan sonra başka yerlerinden ısırıldığını söyleyen Royce, “Nehirden çıkabileceğimi düşünmedim. Arkadaşlarımın da çıkıp çıkamayacağını bilmiyordum. Tanrı’ya şükür bunu başardık” dedi.

Talihsiz kadın kıyıya yüzerek karaya çıktıktan sonra su samurunun peşlerini bıraktığını ve nehrin derinliklerine doğru döndüğünü söyledi.

Saldırı nedeniyle arkadaşlarından ayrı düştüğünü belirten Royce, bir arkadaşının karşı kıyıya çıktığını, bir diğerininse nehrin ortasındaki bir kayalıkta mahsur kaldığını söyledi.

Arkadaşlarından birinin telefonuyla yardım çağırdığını belirten Royce, “Kana bulanmıştım ve yüzümden ve burnumdan kanlar fışkırıyordu. Islaktık ve karanlıktı. Mesafeden dolayı birbirimizi göremiyorduk” dedi.

Gözlerini kapatırsa bir daha uyanamamaktan korktuğunu söyleyen Royce, “Sağ kulağımın neredeyse yarısını kaybettim. Ama hayatta olduğum için şanslı ve minnettarım” ifadelerini kullandı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!