Yüreği Türklük Sevdasıyla Dolu Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev

Her zaman Türk dünyasını düşünen ,Türklük için mücadele eden atsız kahramanlardan, biri de Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev’dir.

Adil Aliyev genç yaşına rağmen kendini yetiştirmiş Azerbaycan’da sevilen sayılan bir milletvekili olarak Kikboks federasyonunun başkanlığını yaparak Azerbaycan’ı sportif faaliyetlerde başarıya ulaştırmıştır. Her zaman fakir fukaraya yardımcı olarak onların dertlerine ortak olarak sorunlarını çözmüştür. Kasım Ayında  yapılacak olan seçimlerde halk onu yeniden milletvekili olarak görmek isteyerek destek vermiş yeniden aday olmuştur. Adil Aliyev Azerbaycan’ın dünyada tanıtılmasında hep çalışmış,Ağrı Dağı’na çıkıp zirve yapan ilk  Türk Azerbaycan Milletvekili olmuş,Ağrı Dağı’nın zirvesine Türk ve Azerbaycan bayrağını dikerek dalgalandırmıştır.
            
Yüreği Türklük sevdası ile yanıp tutuşan Sayın Adil Aliyev’i yeniden milletvekili olarak görmek daha güzel mevkilerde Türk dünyasına hizmet ederken görmek en büyük arzumuzdur.
             
Adil Aliyev gibi Türklük bilincine ermiş Azerbaycan sevdalısı bir kişinin Milletvekili hatta bakan olması Türk dünyasına Azerbaycan’a çok fayda sağlayacaktır.

Yolun açık başın dik olsun Türk dünyasının yiğit oğlu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!