Yüksek Sosyete Can Bey öldü mü? Özgün Çoban Yüksek Sosyete dizisinden ayrıldı mı? Dizi tekrar bölümleri ile ekranlarda!

featured

Yüksek Sosyete dizisi, Star TV yayın akışı içerisinde tekrar bölümleri ile ekranlara geliyor. Merakla takip edilen dizide Cansu’nun abisi Can, bir tekne kazası geçirir umutla iyi bir haber beklenir. Peki Yüksek Sosyete’de Can öldü mü? İşte ayrıntılar…

YÜKSEK SOSYETE CAN ÖLDÜ MÜ?

Kerem (Engin Öztürk), Cansu (Hazar Ergüçlü), Ece (Meriç Aral) ve Mert (Ozan Dolunay) için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir. Can tekne kazası geçirir ve kendisine ulaşılamaz. Cansu, Kerem’e gerçekleri açıklayamadan abisi Can’ın kazasını öğrenir ve ailesiyle beraber umutla iyi bir haber bekler. Süreyya Can’ın kazasından kendini sorumlu tutar ve uçurumun eşiğine gelir. Tüm aramalar sonuçsuz kalır, Can Bey’den hiçbir ize rastlanmaz ve vefat haberi verilir.

ÖZGÜN ÇOBAN KİMDİR?

5 Temmuz 1985 doğumlu Özgün Çoban, Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çoban üçüncü sınıfın 2. yarısını Estonya Tiyatro ve Müzik Akademisi’nde tamamladı. İstanbul’da çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra Deniz Yıldızı dizisi için Ankara’ya geri döndü. 2011 yılında Beni Affet dizisinde oynamaya başlamıştır. 2015 yılında diziden ayrılmıştır.

ÖZGÜN ÇOBAN DİZİ VE FİLMLERİ

2010 Deniz Yıldızı
2010 Arka Sokaklar
2011-2015 Beni Affet
2016 O Hayat Benim
2016 Yüksek Sosyete
2016 Çok Uzak Fazla Yakın
2017 Ver Kaç Tarık
2018 Kızlarım İçin
2019 Kapı Samuel
2019 Dijital Esaret
2022 Aşk Çağırırsan Gelir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!