Yolsuzluk Operasyonu’nda 3 Günde Neler Oldu

Her şey Cezalı olduğu için maçı tribünden izleyen Hocanın;  Hakan Şükür’ü oyundan alması ile başladı. Kadroda revizyona gitmesi bekleniyordu ama o rakip takımı çökertmeyi tercih etti.
 
Sabah FLAŞ GELİŞME: Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğulları da yolsuzluk operasyonunda gözaltında Ayrıca Ali Ağaoğlu’da gözaltında haberi ile uyandık. Bir şeyler olacaktı oluyordu yada olmuştu kokusu yakında çıkar dedik ilgi ile haberleri izlemeye başladık.
 
Operasyonun detaylarından il sızmada Başbakanın hortumlarını kestik dediğinde ne kadar doğru söylediği ortaya çıktı ama Hortumları kesip kendi çocuklarına bağlamışlar. DEVLET BEY SANRIM BUNLAR KANALİZASYON BORULARINI KENDİLERİNE BAĞLADILAR DERKEN BUGÜNÜ ÖNCEDEN GÖRMÜŞ…
 
Ardından piyasaya kaset servisleri başladı Rabbü’l-Âlemin bazen sopan olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama anladım böyle daha etkili oluyormuş. 2011’de MHP kaset skandalları çıktığında link yollayın çok merak ediyorum diye twit atan Nagehan Alcı’ya sabah şoku vardı. Ağzında sakız gibi her gün bunları söyleyen yasaklara ne yapacaksın merakla ve 4 gözle bekliyoruz.  
 
Gece bu kaset operasyonu olurken sabaha ise şu haberle uyandık. O   İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 5 şube müdürü görevden alındı. Görevden alınan müdürler arasında İstanbul’daki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yürüten isimler de var.
İstanbul Emniyeti’nin operasyon yetkisine sahip 5 üst düzey emniyet müdürü görevden alındı. Görevden alma işleminin bu sabah gerçekleştiği öğrenildi. Savcının yanına da 2 yeni savcı eklenmişti.

 
 Yani 100 Milyar dolarlık yolsuzluğu soruşturan Emniyet müdürleri görevlerinden alındı.Savcı iş yapamaz hale getirildi. Bu hamleden sonra AKP’ye oy veren herkes tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyor demektir. Bu dakikadan sonra AKP’ye oy verecekler çoluğuma çocuğuma helal lokma yediriyorum ayağı yapmasın bu haram parada seninde vebalin var…
 
Operasyondan yeni detaylar sızdı Ayakkabı kutusunda 4,5 milyon dolar bulundu
Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, dün başlayan yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan banka genel müdürünün evindeki kütüphanede, ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar bulundu ve bu paraya el konuldu. Bakanın oğlunun odasında 7 adet kasa bir adette para sayma makinası çıktı.

 
Banka müdürünün kutusundan 4,5 milyon çıktığına göre, ben Recep Tayyip beyin kutusuna gitmek istiyorum. Çoooookkkk büyük hissediyorum mümkünse açalım Fethullah Bey demekten kendimi alamadım. Eee konteynerler doluymuş bu kadar gemi pardon gemicik niye alindi sanıyorsunuz. Paralar boşaldıktan sonra 200 bin kişinin yasayabileceği konteyner kent kurulacakmış. Diye cevapladım kendimi biraz esprili.
 
Sonra asıl bomba gece 12 de patladı soruşturmanın %10’u basına sızmıştı içişleri bakanı yolsuzluklarını soruşturan emniyet müdürünü önce sürmüş sonra meslekten attırmaya çalışmış. Soruşturmanın bir numarası olan çete liderine garanti vermiş burunlarından fitil fitil getiririm demiş ve bunlarda dinlemeye takılmış.
 
Zafer çağlayanın aldığı rüşvetler muhasebe kayıtlarına girmiş. Yükünü 105 trilyon yapıyormuş.Egemen çikolata ayakkabı kutucusuymuş vesaire vesaire .
 
Polisten sızan evrakları okuyorum da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yerken milyonlarca dolarlık rüşvetleri alırken gık dememişler. Üstüne kendilerini soruşturan polisleri ekmeğinden etmeye çalışmışlar. İçişleri bakanı açıkça meslekten attıracağım o pezevengi demiş. Buna rağmen, namuslu insanlar bunları bilmelerine rağmen işlerini ekmeklerinden olma pahasına yapmışlar. Emniyet teşkilatı iadeyi itibarı hak ediyor…
 
Ertesi sabah
Zaman gazetesinin haberine göre; Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu B.Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu S.K.Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu A.O.Bayraktar ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, önceki geceyi nezarethanede geçirdi.

Operasyonu yürüten şube müdürlerinin görevden alınmaları üzerine söz konusu isimler, nezarethanelerden alınarak emniyet amirlerinin odalarına konuldu. Midesinden rahatsız olduğu öğrenilen İran kökenli Azeri Reza Zerrab’a ise nezarethanede diyet yemekleri verildi.
 
Bu arada vatandaşlığınızın da kıymetini bilin eloğlu bakana T.C. vatandaşı olmak için 1,5 milyon dolar rüşvet veriyor. Bizim ülkemizde bazıları da yok ayrılalım Türkiye’den cart curt ediyor.
 
Hükümet kanadı ise kendilerine kurulan büyük bir komplodan İsrail, Amerikan, İşbirlikçilerinden ve çetelerden bahsediyor. Çeteleri bertaraf edeceğiz bu oyunu bozacağız diyor.
 
Durumu özetleyen bir fıkra ile yazıyı kapatalım
 
 
GÜNÜN FIKRASI

Köyün birinde adamın birisi camiye gider.


Camiden garip sesler gelmektedir. 


Adam biraz korka korka da olsa caminin içine girer. 


İçeride ne görsün imam camide kadının birisi ile ilişki halinde gözlerine inanamaz. Hocaya doğru bağırarak.


PUUUUUUUUUUU diye tükürür bu ne rezillik bu nasıl şerefsizlik. 


Memlekette bu işi yapacak başka yer mi kalmadı; der. 


Hoca hiç istifini bozmadan cevap verir.


ŞU İŞİMİ BİR BİTİREYİM ALLAH’IN EVİNE TÜKÜRMEK NEYMİŞ SANA GÖSTERECEĞİM.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!