Yerel seçim çalışmalarına start verildi

Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalara start veren İYİ Parti önemli açıklamalarda bulundu. 

31 ilde ve 132 grup ile çalışmalara başlayacaklarını bildiren İYİ Parti Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı, "Halkımızın dertleri dinlenecek ve nasıl çözüleceği üzerinde çalışma yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Açıklamadan satır başları şu şekilde:

"Yurt dışından alınan borçlar üretimde kullanılmak yerine yandaş müteahhitlerin rantında kullanılmıştır. Türkiye ciddi ekonomik dengeler krizine girmiştir. Üreten Türkiye Türketen Türkiyeye dönmüştür. Vatandaşın cebinde ve mutfağında yangın vardır. Türkiye ve Türk halkı bu karanlık tabloyu haketmemektedir. 24 Haziran seçimlerinde her türlü baskıya rağmen İYİ Parti seçimin tek kazananı olmuştur. İYİ Parti'ye bu başarıyı yaşatan halkımız yerel seçimlerde de İYİ Parti'ye büyük destek verecektir. İYİ Parti yerel seçimlere ciddi şekilde hazırlanmaktadır. 31 il ilde seçim çalışmalarına 132 grup Milletvekillleri Divan üyeleri ve GİK üyeleri ile birlikte  200'ü aşkın partiliyle yola çıkmaktadır. Halkımızın dertleri dinlenecek ve nasıl çözüleceği üzerinde çalışma yapılacaktır.
İYİ Parti milliyetçi muhafazakar ve demokrat olan Genel Başkanımız Meral Akşener, halkımızı huzur için yaşatmaya kararlıdır."

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İŞTEN ÇIKARMALAR BAŞLAYACAK"

"Ekonomik çöküntünün istihdama etkisi olacaktır. İşten çıkarmalar önümüzdeki günlerde başlayacaktır. "

AKP-MHP İTTİFAKI

"Bu iki parti birbirlerini hakaret boyutunda eleştiriyorlardı biranda bir araya geldiler. Yarın tekrar aralarının bozulmayacağı garantisi yoktur. "

KATAR'DAN ALINAN UÇAK

"Türkiye Cumhurbaşkanının yeni bir uçağa ihtiyacı yoktur Katar emirinin hibe diye verdiği uçağa ihtiyaç yoktur bunu kabul etmemesi gerekir. 
1934'te Atatürk İran'a uçak hibe etmişti şimdi uçak hibe edilir duruma geldik. Bu da Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin açık göstergesidir"

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!